Vannak itt olyan 14-15 éves lányok akiknek a Queen vagy a Doors a kedvenc együttesük?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves srác vagyok,és nagyon magányosnak érzem magamat,hogy a környezetemben nincsenek ilyen zenei ízlésű lányok :// .2015. júl. 6. 14:19
1/8 anonim válasza:
Az egyik kedvencem a Queen :) Ha csak beszélgetés céljából írtad ki a kèrdést,ha gondolod beszélhethetünk 14/L
2/8 anonim válasza:
4/8 piriiiii válasza:
Évek óta nagyon szeretem a Doorst, körülbelül mindent tudok róla. Viszont 18 vagyok, bocsi. :/
5/8 anonim válasza:
Neeemááár :D Én imádom mindkettőt, sőt még más régebbi zenét is.
6/8 anonim válasza:
előző vagyok, ha gondolod írhatsz.
7/8 anonim válasza:
Mikor 15 voltam, akkor is egyik kedvencem volt a Queen. Most már majdnem 25 vagyok, és elsőszámú kedvenceim:D A Doorsért sosem rajongtam valahogy, most sem.
8/8 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok mint te,hogy nincs a baráti társaságomba olyan aki Queen-t hallgat. Bár a Doors-ért nem rajongok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!