Vannak itt olyanok akik ezen a nyáron sem tudnak elmenni nyaralni?
Mi sem megyünk az idén, utoljára tavalyelőtt voltunk. Egyrészt anyagi okok miatt, másrészt az állatokat sincs kire hagynunk.
Maximum valami egy napos kirándulást ejtünk meg, ha sikerül.
Évek óta nem voltunk nyaralni, mi máshogy lazulunk.
Nekem nem is hiányzik az a tipikus nyaralás. Idegen ágyban aludni, idegen zuhanyt és WC-t használni... A hideg kiráz már a gondolattól is. A többnapos osztálykirándulásokat is ezért rühelltem annyira annak idején.
Évek óta nem telik rá,pedig dolgozom, arra lennék kíváncsi a sok 18-20éves miböl bir egész nyáron a
Balatonon lenni,Balaton Sound se ingyen van....
ma 15:40
szülök segitsége,vagy diákmunka
Inkább a szülői támogatásra tippelek. Vagy ilyen jól fizetnek a diákmunkák?
Hogy a kérdésre is válaszoljak; Én is úgy gondolom, hogy elég sok ember nem tud elmenni nyaralni nemhogy külföldön, még itthon sem. Ezt látom is és tapasztalom is -bár annyira nem is vágyom több hetes üdülésekre.
Vannak jó ajánlatok pár napra, vagy egy hétvégére, de meggondolja az ember, hogy mire költi a pénzét.
Utoljára 5-6 éves koromban voltam nyaralni a családdal, a Balatonon. Azóta semmi (pedig Keszthely tőlünk 45 km).
A tengert még nem láttam, pedig olyan messze van körülbelül, mint Budapest. Shit sucks, ilyen a csóróság. Az elkövetkezendő néhány évben valszeg hasonlóan fog alakulni a helyzetem, pedig már nem keresek annyira vészesen rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!