Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A volt barátom vagdossa magát...

A volt barátom vagdossa magát miattam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én szakitottam vele,de még mindig szetetem egy kicsit...iszonyatosan sajnálom emiatt,amikor szakítottunk majdnem sirvafakadt.otthon már sirt is.elkezdte vagdosni magát,de elég durván,és nem tudok vele mit csinálni..pszichológushoz én nem tudom elvinni,csak a szülei...a szüleivel meg nem találkozok,ha meg elmondanám nekik,megverik talán vagy ki tudja..de iszonyatosan sajnálom,mit tehetnék vele?félek hogy ezek után már barátok sem leszünk..

2015. júl. 1. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
semmit ne tegyél vele,érzelmileg próbál ezzel zsarolni,ha ki akarná nyírni magát akkor már megtette volna.amugy meg aki ilyen idegbeteg,hogy egy szakítás miatt ilyen ribilliót csap az majd megtanulja a maga kárán.hogy lehet egy pasi ilye?már bocsi....de ezek a mai fiúk...
2015. júl. 1. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Majd kinövi,xard le!
2015. júl. 1. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Ilyenek régen is voltak. Nem korfüggő, hanem elmebajfüggő a dolog.

Max. egyetlen egy beszélgetést kezdeményeznék vele (már ha elég erősnek érzed magad hozzá), ahol közölném vele, hogy nagy butaságot művel magával. Ettől még nem fogsz visszamenni hozzá, és különben is milyen "kapcsolat" az, amit zsarolással érnek el. Mert ez a vagdosás tul.képp zsarolás feléd. Amit akár rossznéven is vehetnél tőle, de a barátságotokra való tekintettel nem haragszol most meg érte. Meg valójában milyen is az ő "szerelme" irányodba, ha neki megfelelne egy kicsikart, zsarolt kapcsolat???

Az igazi szerelmet nem ezzel a vagdosással bizonyítja, hanem azzal, hogy felnőtt módjára, kulturláltan kezeli a dolgot. Ideje lenne abbahagynia ezt az egészet,és lépjen tovább, mert az élet nem áll meg, konkrétan semmi katasztrófa sem történ a szakításotokkal. Az élet már csak ilyen, senki nem garantálhatja az örök életig tartó lángoló szerelmet. És ezzel a vagdosással a kapcsolatotok - most még - szép emlékeit is sikerül rossz szájízűvé változtatnia.

2015. júl. 1. 12:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek:)
2015. júl. 1. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű érzelmi zsarolásról van szó.

Az ilyen eszelős arcokat el kell felejteni,szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Bármit tesz magával ezután, az nem a te hibád, ezt ne feledd.

2015. júl. 1. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Vegyél neki egy csomag borotvapengét!
2015. júl. 1. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

A volt barátoddal, (egykori szexpartnereddel) nem kell barátságban maradni! Hiszen eltört valami, ami a lényegét adta az egykori vonzalomnak!

Vége!

Szarj rá!

2015. júl. 1. 16:14
 8/9 Mumusan ***** válasza:
Olyan családtagnak szólnék aki a szívén viseli a sorsát.
2015. júl. 1. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne kövesd a példámat, de én átmennék hozzá egy köszörűkővel és egy fenőkővel, aztán megélezném az összes kését... Na ezután vagdossa magát!
2015. júl. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!