Sok ember miért van belebolondulva annyira a vonatokba, hogy fényképezgetik is őket folyton?
Repulokbe is rengetegen vannak belebolondulva, csak az o hobbijuk nem annyira ismert. De rengetegen fenykepeznek repulok, pl Budapesten sokan kimennek a 31R palya vegebe, vagy a cargo dombra fenykepezni. Nezd meg az airliners.net oldalt, oda tobbmillio kepet toltottek fol az amatorok, es ez csak egy oldal a sok kozul.
A vonat persze "elerhetobb", es a vonatbaratoknak nagyobb a "publicitasa" (konyvek, filmek jelentek meg roluk).
Vannak busz rajongok is, kulonosen a nyugati nagyvarosokban fenykepezik oket, szamontartjak az egyes buszok tortenetet, menetrendjet...
Mert ez a hobbijuk, ez érdekli őket.
Egyébként de, vannak olyanok is, akik a repülőkbe vagy a buszokba vannak beleszerelmesedve, sőt, olyan is van, aki a motorokba vagy a helikopterekbe.
Akkor visszakérdezek: Miért kell lenézni a vonatrajongókat? :D
Van annyira különleges, mint bármelyik más hobbi... vagy jármű.
Attól, hogy neked pl. a busz vagy repülő jobban tetszik, még nem kell másnak és az egész világnak ezekért rajongania... kicsit unalmas lenne a világ.
EZ csak egy példa volt. Nem tudom, neked mi tetszik vagy mi nem.
Nekem apukám ilyen vonat-őrült, én bírom, hogy ilyen :) Mondjuk fényképezni nem jár, viszont rengeteg vonatos könyve van, meg igazából bármilyen vonatról mutatok neki képet, akkor már mondja is a típusát, meg egy csomó mindent róla. Meg azt bírom még nagyon, hogy szórakozásból egy csomószor menetrendeket olvas :D
Nekem ez tök bejön, szerintem ez jópofa kattanás, de hogy honnan jött ez például apukámnak, azt nem tudom, valahogy mindig is érdekelte, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!