Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a melegfelvonulásokról és hasonlókról?

Figyelt kérdés
Nincs különösebb bajom a melegekkel de rohadtul idegesít,hogy folyamatosan mutogatják magukat. Ez akkor sem egy természetes folyamat(nem véletlen születtünk férfiaknak és nőknek). Szóval azt akarom kihozni ebből,hogy nem vetem meg őket de ne legyenek büszkék sem magukra.

#biszexualitás #homofóbia #melegfelvonulások
2015. jún. 29. 18:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Várjunk... azt hiszem ezt összekevertem egy másik ilyen témájú kérdéssel. Remélem azért érthető a válaszom! Bocsánat. Egyébként még annyit, hogy nem védtem meg a felvonulást, de nem is támadtam. Egyszer elmegyek és utána. Amúgy ha valaki nem kíváncsi rá, ne nézze. Ha a média ezt szajkózza (gondolom nem te keresed a magad idegesítésére) akkor annyit, hogy az sok mindent csinál. Most amíg az ember megfogja a másik kezét az utcán, addig oké, nem? Az sem négy fal közt történik, de szerintem sokkal jobb, mint a felvonulás (-:

Kérdező: amúgy mit értesz hasonlók alatt? Szerintem már kérdeztem, de eltűnik a sok válasz közt.

2015. jún. 29. 21:15
 12/22 opened paradise ***** válasza:

Nincs bajom velük,de nem értem,hogy miért olyan hirdeti az egyenjogúságot,ami a heteróknak sincsen.

Sok meleg ismerőstől is hallottam már,hogy szintén így vannak vele.

2015. jún. 29. 22:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagyságrendekkel kevésbé zavaró, mint maga a meleg szó lenyúlása, meg a sok ökör, aki évente százmillió alkalommal ellövi ezt a csodás félreértelmezést, amikor csak rendeltetésszerűen használod a meleg szót.
2015. jún. 29. 22:46
 14/22 anonim ***** válasza:
provokáció! pedig szeretem a fiúkat... 55/F bi
2015. jún. 30. 06:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam a kérdést úgy értettem a "hasonlókat",mint amikor utcán két azonos nemű nyalja-falja egymást attól falra tudnék mászni. Ha heterók csinálják azt sem tartom okénak,ne mások előtt mutogassák magukat de melegeknél még rosszabb.
2015. jún. 30. 13:47
 16/22 anonim ***** válasza:

én bi vagyok,és a mostani verzióval nem értek egyet. Az hogy rendőr sorfal közt sétálnak már egyáltalán nem tükröz semmit,félelmen kívül.

Nem értek egyett vele,látszik a hazai társadalmon,hogy nem kíváncsiak erre,nem toleránsak velűk (akár mennyire is ez a lobbi). probálják az arcunkba tolni,de nem veszik észre,hogy ezzel,csak magukkal szúrnakki.

2015. jún. 30. 15:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Aki pasi létére, pasival szexel, nem érdekel! Ő egyszerűen meleg! De ebből csimbummcirkuszt csinálni nagyon b÷z÷s!
2015. jún. 30. 15:53
 18/22 anonim ***** válasza:

A gond talán azzal van, hogy semmit nem tudnak felmutatni! 0 emberek, és a melegséggel próbálják magukat elismertetni!

De nem látok a fejükbe!

Ha nem kedvelném a puncit, akkor sem mennék ki az utcára botránykodni! Azért a sok barom keresztény ezt nem eszi meg egykönnyen!

2015. jún. 30. 15:56
 19/22 anonim ***** válasza:
a hasonlókról (azonos nemű smárolók)pedig nincs véleményem,még nem találkoztam ezzel a jelenséggel,de ha lányok akkor nem felrtűnően probálom élvezni az ingyen leszbishow-ot.
2015. jún. 30. 15:59
 20/22 anonim ***** válasza:
A másmilyenről az a véleményem: a nyalás-falásból ugyanúgy vagyok vele, mint a heteró verzióval. Az utcán ne. Az, hogy megfogják egymás kezét mindként párnál oké, vagy egy ölelést ha x éve nem találkoztak vagy valami... de a nagyon elfajult dolgolkat én sem szeretem. És köszönöm, hogy tisztáztad (-:
2015. jún. 30. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!