Nektek mi a véleményetek a melegfelvonulásokról és hasonlókról?
Várjunk... azt hiszem ezt összekevertem egy másik ilyen témájú kérdéssel. Remélem azért érthető a válaszom! Bocsánat. Egyébként még annyit, hogy nem védtem meg a felvonulást, de nem is támadtam. Egyszer elmegyek és utána. Amúgy ha valaki nem kíváncsi rá, ne nézze. Ha a média ezt szajkózza (gondolom nem te keresed a magad idegesítésére) akkor annyit, hogy az sok mindent csinál. Most amíg az ember megfogja a másik kezét az utcán, addig oké, nem? Az sem négy fal közt történik, de szerintem sokkal jobb, mint a felvonulás (-:
Kérdező: amúgy mit értesz hasonlók alatt? Szerintem már kérdeztem, de eltűnik a sok válasz közt.
Nincs bajom velük,de nem értem,hogy miért olyan hirdeti az egyenjogúságot,ami a heteróknak sincsen.
Sok meleg ismerőstől is hallottam már,hogy szintén így vannak vele.
én bi vagyok,és a mostani verzióval nem értek egyet. Az hogy rendőr sorfal közt sétálnak már egyáltalán nem tükröz semmit,félelmen kívül.
Nem értek egyett vele,látszik a hazai társadalmon,hogy nem kíváncsiak erre,nem toleránsak velűk (akár mennyire is ez a lobbi). probálják az arcunkba tolni,de nem veszik észre,hogy ezzel,csak magukkal szúrnakki.
A gond talán azzal van, hogy semmit nem tudnak felmutatni! 0 emberek, és a melegséggel próbálják magukat elismertetni!
De nem látok a fejükbe!
Ha nem kedvelném a puncit, akkor sem mennék ki az utcára botránykodni! Azért a sok barom keresztény ezt nem eszi meg egykönnyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!