Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretem is, de nemtudom, mit...

Szeretem is, de nemtudom, mit érzek, valaki segítene?

Figyelt kérdés
KÉRLEK OLVASD EL. Az van, hogy 8 hónapja tart a kapcsolatunk, és pár hete azt érzem, hogy már nem vagyok belé szerelmes. Meg is beszéltük, hogy folytatjuk, mert nem bírtuk egymást elengedni, sírtunk is emiatt, hogy nem lenne jó egymás nélkül. Mikor vele vagyok úgy érzem, hogy minden jó, de itthon, és néha mikor vele vagyok is olyan érzésem van, hogy már nem szeretem. Nem szerelemből. Egyszerűen jól esik megölelni, megcsókolni, vele lenni is. Ugrok egyből minden szavára, ha pl. Elhív valahova. Mégis felemészt az érzés, hogy már nem szeretem. Mit tegyek? Nagyon szeretnék újra fülig szerelmes lenni. Köszönöm. 16/L.

2015. jún. 29. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez normális, használd ki ezt az időt arra, hogy magaddal foglalkozok, olyan dolgokat csinálsz, amiben jól érzed magad. Egyszerűen nem csak róla kell szólnia mindennek. Lehet egy picit sok volt neked ebben a pár hónapban és vágysz egy kis friss levegőre és arra, hogy magad lehess.
2015. jún. 30. 10:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igazad lehet :)
2015. jún. 30. 11:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Valaki még pár választ légyszíves? Akár privátban is lehet.
2015. júl. 13. 23:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy nő vagy, tehát ha esetleg nincs probléma, akkor kreálsz egyet. Így működtök, isten tudja miért...
2015. júl. 14. 09:19
 15/15 A kérdező kommentje:
😂 hahaha köszi
2015. júl. 14. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!