Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Álmomban beszélek, mit tegyek?

Álmomban beszélek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoktam álmomban beszélni és a gond,hogy viszonylag jól érthető értelmes dolgokat mondok.Tegnap egy lányhoz beszéltem és ahogy a lakótársam elmondta miről beszéltem felismertem egy régebbi pár hét hosszú kapcsolatomat benne.Az a gond,hogy vannak a múltamból olyan dolgok amiket senki nem tud.Nem vagyok büszke rájuk,de az élet nem kívánságműsor,vannak dolgok amiket meg kell tenni(Legális dolog,de nagyon gerinctelen).Ezzel kapcsolatban időnként szokott rémálmom is lenni.Attól tartok,hogy véletlen álmomban erről a dologról kezdek valamiket mondani.Nem lehet ezt az alva beszélést valamilyen módon megszüntetni?Gondolok altatókra vagy hasonló dolgokra.
2015. jún. 24. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
inkább a fejedben tegyél rendet először. ezek tudat alatti dolgok, mármint hogy álmodban beszélsz és rémálmod van
2015. jún. 24. 14:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is beszélek álmomban,és ha kérdeznek tôlem ilyenkor valamit akkor válaszolok rá.. Persze amikor felkelek nem is emlékszem semmire.. 19/N
2015. jún. 24. 15:23
 3/4 opened paradise ***** válasza:

Szintén,néha meg röhögök.

Ragszalag a szádra,más nincsen.

2015. jún. 24. 15:26
 4/4 anonim válasza:
Érdemes először magadban rendet tenni, lehet, hogy valamit nem rendeztél le az életedben
2015. jún. 26. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!