Szerintetek bejelöljem?
Figyelt kérdés
kosarazom. kb. 3-4szer játszottunk egy adott csapattal. volt pár szimpi játékos az egyiket facebookon meg is találtam kb. 1-2 hónapba telt de megtaláltam. most viszont félek bejelölni de az egyik csapattársam is bejelölte szerintetek bejelöljem? ha megkérdezi honnan ismerjük egymást akkor azt írjam hogy játszottunk már egymás ellen? és ha netán egy meccsen újra találkoznánk nem lenne kicsit ciki?2015. jún. 22. 20:31
13/13 anonim válasza:
Azért kíváncsi vagyok hogy látod most 2022 végén az akkori helyzetedet... Valami bölcsességet ha látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!