Bejelöljem ismerősnek, vagy ne?
Egy éve egy megyeszékhelyre költöztünk, de nem ide járok iskolába, így nem ismerek senkit(csak látásból, a szüleim munkája miatt).
Eljárunk konditerembe kb negyed éve a szüleimmel +két szomszédunkkal. A teremben vannak nagyjából velem egykorú srácok, akikkel jó lenne összebarátkozni. Az egyiket megtaláltam Facebookon. Szerintetek jelöljem ismerősnek? Csak köszönőviszony van köztünk, nem igazán beszéltünk még. Vagy inkább személyesen, ha egyedül leszek?
Semmiképp sem szeretnék tolakodó lenni, sem úgy tűnni, mintha nyomulnék, egyszerűen csak jó lenne a saját korosztályombeli emberekkel is barátkozni, főleg, hogy itt a nyári szünet lassan.
Mit tanácsoltok, hogy barátkozzam? :)
zívesen barátkoznék, felfújt állatok, de nem is ezért, hanem mert idősebbek, mint én, ugyan nem sokkal, de azért számít az a pár év is)
18 vagyok, a "célszemélyek" meg olyan 18-20 körüliek.
Na szóval annyit akartam ezzel mondani, hogy 3 ember ismerősöm Facebookon a teremből, de ennél többel beszélgettem már,akik megszólítottak, viszont ők kb 30-40-es korosztály. Nem lehet, hogy az én korosztályom azért nem szólít meg, mert félnek,hogy udvarlásnak veszem? Vagy a társaságom miatt?(többi megszólítót nem zavarta a társaság)
Vagy nem vagyok nekik szimpatikus? Azt hiszem, kicsit túlmisztifikálom ezt a kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!