Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány milliót kellene nyerned...

Hány milliót kellene nyerned hogy ne dolgozz többet?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak választ,akik már dolgoztak is valamemnyit,tudnák értékelni a jót!!!
2015. jún. 22. 09:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bármennyi, dolgoznék tovább. Max kivenném a nyarat nekem meg a barátnőmnek és utazgatnánk, lazulnánk.
2015. jún. 22. 09:40
 2/14 anonim ***** válasza:

Sehány. Nincs az a millió ami mellett ne dolgoznék. Úgy mondom, hogy volt a kezemben jónéhány millió és elveszett. Pár éve kezdtem újra az életemet, nem is huszonévesen onnan, hogy majdnem utca. Csak 1-2 rossz döntés és egy betegség kellett hozzá.

Az megint más kérdés, hogy mit dolgoznék. Egy biztos: több lábon állnék.

Olvasgass lottómilliomosokról, gazdag örökösökről és megérted.

2015. jún. 22. 09:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Én nyertem azért vagyok kivancsi,ki mit ír
2015. jún. 22. 09:47
 4/14 anonim válasza:
Mennyit nyertél, ha szabad kérdeznem? :)
2015. jún. 22. 10:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kiirni ide,de 10milla felett
2015. jún. 22. 10:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor élj úgy mint eddig. Ha nem tudják ne hirdesd.

Közben ülj le kis kockás papírral és számolj.

Oszd el több részre.

Legyen egy rész, ami befektetés. Amit most mondok, furcsa lesz: ne fektess be. Ne fektess be forexbe, tőzsdébe, üzletbe és semmibe amihez nem értesz!! Menjen bankba, állampapírba. Ha mégis nagyon-nagyon szeretnéd kipróbálni akkor csak egy havi fizetésed és egy havi kamatnyi pénzt tegyél bele, vagy valami hasonló, nagyon kis összeget. Ezt vsz. el fogod veszíteni, mert nem értesz hozzá.

Legyen egy rész ami önmagad fejlesztése. TANULJ.

- Tanulj abban a szakmában amit szeretsz, esetleg menj el vezetőképzésre (nem tudom ki vagy mit csinálsz, tehát csak általános tanácsokat tudok adni), vagy válts olyan szakmára amit szeretnél.

- Menj különböző személyiségfejlesztő tréningekre, kommunikációs tanfolyamra és tanulj pénzzel való bánásmódot. (pl. szemleletfejlesztes.hu vagy keresd meg Sallay Katalint aki a Cashflow játékkal tanít)

Ne adj kölcsön.

Ne szórd el: ne élj nagy lábon, mert úgyis megteheted.

Ha kaptad/nyerted/örökölted akkor felelősséged van vele. Tartsd meg, gyarapítsd és majd akkor jótékonykodj vagy adj kölcsön, fektess be és szórakozz rajta, ha ezzel nem veszélyezteted az alaptőkét. És dolgozz :) Könnyebbet, jobbat, ami a szíved vágya :D

2015. jún. 22. 10:07
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os korrekt válasz,pacsiztam
2015. jún. 22. 10:10
 8/14 anonim ***** válasza:

szia! ha csak 10 milla körül nyertél, az sajnos nem sok. egy előnyöd van: vehetsz egy lakást. amit tegyél is meg! nagyon hálás leszel magadnak. ha nem akarsz odaköltözni, akkor add ki. de legyen lakásod, mert amúgy tényleg nagyon sokáig dolgozhatsz, ha most elszórod a pénzt, és egyszer lakást akarsz.

ha kiadod, abból jön valamennyi pénz.

olyan lakást vegyél, ami tégla, és előre nézd meg, mennyi a fűtés meg a közös ktg. hogy ne legyen nagy összeg, mert akkor csak viszi a pénzt. a fűtés legyen cirkó, ne távfűtés, mert a távfűtés az viszi a pénzt, ha használod, ha nem.

amúgy gratula a nyereményhez.

nekem kb. 200 millió kéne, hogy "ne" dolgozzak. akkor is dolgoznék, de a hobbimban, és nem érdekelne, hogyha nem keresek vele pénzt. és nyugdíjalapba is fektetnék akkor, meg ingatlanba. én papírokba nem nagyon mernék fektetni, mert nem értek hozzá, és inkább kamatra raknám be eurószámlára, de egy nagy részén ingatlant vennék a családtagjaimnak meg magamnak, és legfeljebb pár ingatlant kiadnék. esetleg indítanék egy vállalkozást, ami hozhat több pénzt.

2015. jún. 22. 11:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Havi 350 nettóból én már el tudnék lenni, egész jó életszínvonalon. Még kb. 60 évem van vissza, szorozza össze aki akarja :)

De valószínű nem adnám fel a munkát, inkább csak más típusúra cserélném. Például megfinanszíroznám pár startup ötletemet, stb.

2015. jún. 22. 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:
30-40 millió az alsó határ. Ennek a kamata egy szerény havi bérnek felel meg, így már mindig lenne mit ennem. Természetesen ez mellett valami olyan munkát választanék ami félig hobbi is és abból jönne a többi pénz, de már nem kéne aggódnom semmiért. Annyit nem tudnék nyerni, hogy semmit ne csináljak, mert az természetellenes.
2015. jún. 22. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!