Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek hülyén néz ki, ha...

Szerintetek hülyén néz ki, ha viszünk nekik ajándékot?

Figyelt kérdés
Szóval tavaly voltunk a családommal nyaralni valahol, akkor találkoztunk ott egy másik családdal, együtt töltöttük az egész nyaralást, nagyon megkedveltük őket. Azóta mondjuk nem igazán beszéltünk, talán 2 levelet váltottunk, viszont idén megint megyünk és találkozunk velük, vagyis valószínűleg csak az apukával. Gondoltuk csinálunk egy ilyen ajándékkosarat, ahol a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt van ajándék. Szerintetek nem néz ki hülyén, hogy igazából 1x találkoztunk, alig beszélünk, de ilyen ajándékot viszünk?
2015. jún. 18. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, miért akartok ennyire puncsolni nekik, mikor pont leszartak titeket? Kis gerincet növesszetek már..
2015. jún. 18. 23:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát pont ezért, mert nem szartak le. Oké, ezt nem írtam le, de ameddig ott voltunk, szinte mindenben ők segítettek. A szállásban is, az utazásban, elvittek ott ide-oda minket, aztán az összes programban, meghívtak vacsorára étterembe stb. Nekik köszönhetően lett ez az egyik legszebb nyarunk. Azóta egyszer írt ő, küldött képeket, majd még egyszer ő, és egyszer én. Tehát végülis keresett. Én is egyébként gáznak, fölöslegesnek tartom az ajándékot, de a többiek rábeszéltek, hogy vigyünk..
2015. jún. 18. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, felesleges puncsolás, inkább hívjátok vissza őket vacsorára és kész.
2015. jún. 19. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!