Férfiak! Titeket vertek már meg? És hol illetve hogy történt?
Nem haragszol, hogy nőként válaszolok? A férjemet egyszer megverték fiatalon egy pitiáner dolog miatt. Csak ivott egy kicsit és úgymond bökdösött valakit, erre szarrá verte a fejét úgy, hogy feldagadt. Akkor még nem ismertem, csak mesélte. Ügyeletre kellett mennie.
Mióta ismerem (15 éve) egyszer meg Ő ment neki valakinek egy szórakozóhelyen, aki rám tapadt, egyszer csak minden átmenet nélkül fejbe verte egy söröskorsóval. Valahogy nekem is az az érzésem, hogy a férfiak jobban kivannak téve életükben minimum egyszer egy verésnek, ezért ilyen szempontból jobb szeretek nő lenni. Nem tudom mi az oka, mert állítólag a nők sokkal agresszívabbak, ha bunyóról van szó, de a férfiak előbb "ugranak", ezért sokkal nagyobb eséllyel kapnak legalább egyszer az életük során.
Édesapám pl. sosem került verekedésbe az eddigi élete során, viszont azt tudni kell róla, hogy túlságosan is behódoló személyiség. Egyszer engem akart pofon vágni, de akkor elé álltam, a szemébe néztem és azt mondtam határozottan, hogy "hát üss meg!". Erre megszeppent és meghátrált. Talán ez magyarázat lehet a sok közül arra ,hogy mikor és milyen körülmények között szeretnek a pasik verekedni.
Jónéhány éve,szórakozó hely,nő ügy,részegség...
Másnap a cipőnyom a fejemen volt,ki lehetett venni milyen márkájú volt a bakancs...:D 3-man voltak,egyet leütöttem,aztán kicsit fejberúgtak,miután az egyik bevert egyet.
Ennek 10 éve kb,azóta nem volt ilyen.
Volt, hogy megütöttek, de csak akkor vettem fel a harcot, ha a nyilvánosság előtt történt.
Amúgy meg rájöttek, hogy nem is akarnak verekedni. Iskolába ha elvettek tőlem valamit, esetleg ha nézeteltérésünk volt.
Aztán szépen, sunyiba bosszút álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!