Ebben a meleg időben mindenki strandra jár rajtam kívül?
A medencébe nem az öregek pisilnek bele, hanem a fiatalok, egyébként.
A strand egyedül is jó, én gyakran járok. Lehet ismerkedni is egyébként. Ha csaj vagy nem lesz nehéz dolgod. Ha srác, akkor meg beülhetsz sörözni a büfébe és nézheted a csajok seggét.
Én sem járok, egyedül unalmas meg a környéken ami van tó ott is fizetni kell és így is hatalmas ott a tömeg, még a cuccaimat sem merem nyugodt szívvel otthagyni mert félek hogy lenyúlják. Nem egy ismerősöm járt így sajnos és nem lehet tenni ellene csak ha valaki ott marad figyelni a holmikra, de így egyedül menni hát nem élvezet, meg nagyon nem is szeretek fürdés után órákig ülni, feküdni a napon könnyen leégő típus vagyok bőröm iszonyat érzékeny ha pólóba vagyok hülyének néznek.
Nagy ritkán eljárok medencés strandra de az ritka. Meg én nekem hétvégén is dolgoznom kell, most így munka után már semmi erőm nincs már, örülök hogy itthon ülhetek a hűvösebb szobába, nem vagyok az az itthon ülő típus de sajnos az utóbbi időkben így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!