Szerintetek miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm eléggé ellenezte a párommal való kapcsolatom.Mert szinte nem hozzám való.Egy idelyig külön is voltunk a párommal de nem ez miatt hanem mert problémák voltak a kapcsolatunkban.Aztán sikerült megbeszélni a gondokat és kibékültünk.A barátnőmnek erről nem számoltam be de meglátott a barátommal az utcán és egy nagyot rám köszönt eléggé cinikusande ezt nem egyszer csinálta meg.Meg egyszer régebben volt rá példa hogy én nem értem rá ők pedig megbeszélték a barátommal,hogy üzletelnek egy telefont.Furcsáltam hogy a barátom olyan sokáig elmaradt.De gondoltam nem csinálok rögtön belőle problémát.Aztán a barátnőm kibökte amikor már szakítottam a párommal hogy amikor ők cseréltek mobilt akkor a pasim kérdezgette őt hogy van e barátja meg rövid mini ruhába volt és nézegette őt és a barátnőjét akivel ment.Nem tudtam igazságot tenni, de nem esett jól.Azóta már kibékültem a párommal a barátnőm viszont azóta nem is jelentkezik nekem a barátnőm mióta meglátott a pasimmal újra együtt.Megjegyzem ő is kibékült egy régi barátnőjével akivel nem beszélt meg állítólag nem is voltak annyira jóba. De valamelyik nap én is láttam őket együtt az utcán.És akkor is egy nagyot rám köszönt oda kiabálva. De amugy meg nem is keres engem.2015. jún. 12. 15:48
1/2 anonim válasza:
Idelyig? IDELYIG? És nem buktál meg nyelvtanból?!
2/2 Edward Scissorhands válasza:
A volt barátnőd nyilván féltékeny volt rád. Megpróbált összeveszejteni titeket a barátoddal. Ezeket a hangos rádköszönéseket meg azért csinálhatta, mert ezzel is csak bosszantani akart... Szóval nyilván azért ilyen, mert megtetszett neki a barátod és nem bírta elviselni, hogy nem az ő barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!