Miert kezd ki az exeimmel? Miert viselkedik igy?
Figyelt kérdés
3 evig voltunk joban. Elneztem neki hogy egy szakitas utan azonnal kikezdett az exemmel de az exem elkuldte ot a pics.aba. Nem vagyunk mar baratnok de azota 3 olyan ferfival is kikezdett kavart akikkel en jartam. Most van parom. Nem akarom hogy megtudja mert attol felek bele nyul. Nem ertem ez mire jo neki? Ja es mikor mar nem alltam vele szoba a kozos ismerosoknel mindenfelenek lehordott meg fenyegetozott is hogy bajok lesznek abbol hogy fel eve nem akarok vele talalkozni.2014. nov. 13. 12:30
1/4 anonim válasza:
Az emberek szeretnek jóelőre kitaposott ösvényeken közlekedni. A nők pedig szeretnek versengeni. Ennyi az egész. Úgy van vele, hogy te már nem vagy a barátnője, innentől miért ne próbálkozhatna egy nem teljesen vadidegen pasival. De ha ez zavar téged, nyugodtan beszéld meg vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor is csinalta mikor baratnok voltunk. Ezert szakitottam meg vele minden kapcsolatot.
2014. nov. 13. 13:47
3/4 anonim válasza:
Akkor miért érdekel a dolog? Számodra idegen nő összejön számodra idegen férfiakkal. Az hogy "egykor" közöd volt hozzájuk, nem jelenti azt, hogy most is van.
4/4 A kérdező kommentje:
Most kaptam tole vmelyik heten fenyegeto smst... csak mert fbn kitoroltem. Egy volt baratno nem eppen vadidegen. Es az exeim sem.
2014. nov. 13. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!