Hogy találja meg az ember, hogy mit szeretne csinálni az életben?
Egyet értek az elözö kettövel: az éledet rendben van, mit akarsz elöre tervezni? Márcsak azért is értelmetlen lenne, mert úgyis másként lesz, mint ahogy most eltervezed.
Pl. ha MOST lenne kedved pl utazni, akko MOST szervezd meg, de 10 év utánra ne, mert akkor már valószínüleg egész mást akarsz majd, illetve másra lesz lehetöse´ged.
Próbálj ki minél több mindent, szerintem ennél jobb tanácsot nem lehet adni, ha te sem tudod, hogy mi érdekelne, akkor idegenek főleg nem tudnak segíteni.
Én meg azt nem értem, hogy miért kell lehurrogni az embert, ha nem márol holnapra akar élni.
Mit dolgozol és mennyit?
Esetleg valami OKJ-s tanfolyamot elkezdhetnél!
Mihez lenne kedved?
en teljesen megertem a kerdezot! van egy jo kis parja, munkaja, de tobbet akar az elettol, nem igy kepzelte gyerekoraban ezt az egeszet. ne is add fel az almaid soha!
ha szebb fizetest akarsz ugy hogy masoknak dolgozol, akkor emelned kell az erekedet amit megfizetnek.
ez 2 modon lehetseges: 1 tanulsz, kepesitest szerzel 2 gyakorlaltot szerzel, olyan mukakorben ahol nem donto tenyezo a diploma pl meehetsz munka utan onkentesnek egy jol meno cegnel, ami kesobb felvezehet vagy ha nem is beirod a CVbe.
vagy ha nem akarsz masak dolgozni akor te is vallalkozhatsz.
van sok lehetoseg, de egyiksem a kenyelemrol, nyugalomrol szol. ha az emer valtoztatni akar akkor kokemenyen tenni kell a dolgokert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!