Mit szoktatok mondani, amikor az eladó kérdezi hogy "segíthetek"?
Figyelt kérdés
Én már úgy unom ezt a "köszönöm csak nézelődöm, meg csak körülnézek" szöveget, meg amúgy sem hat már rájuk, várnak pár percet, aztán megint jönnek a másik irányból. Hogy lehet őket leszerelni? Köszönöm az ötleteket!2015. jún. 10. 15:17
11/12 anonim válasza:
Sokszor szeretek céltalanul nézelődni, amit szerintem látni lehet rajtam, ezért én sem szeretem, ha megkérdezik. Néha úgy mondanám, hogy "igen, nézz körül azon a polcon, hogy tetszik-e nekem valami".
Van egy bizsubolt, ahol tök erőszakosan a kezedbe nyomják a kosarat. Mi hárman mentünk be, elég egy kosár, erre mindegyikünket levadászott, hogy odaadja; én félig térdeltem, mindkét kezem tele volt, épp hátulra rakták a színt, ami tetszett.
De ha célirányosan megyek, nem várom meg, hogy odajöjjön, és megyek hozzá, hogy lenne-e olyan kedves, hogy segít.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. jún. 10. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!