Vajon mit fognak szólni?
Augusztusba átiratkoztunk egy másik suliba de kiderült nem járhatok iskolába ezért magántanuló lettem de közben úgy döntöttünk inkább évet ismétlek mert utolsó év, 8.osztály, felvételi stb.. Utoljára szeptemberbe voltunk bent (vagyis csak anya) azóta nem kerestük őket és lehet ők próbáltak hívni de változott a telefonszámunk. Anya ma beakar állítani a suliba, már lassan 1 éve nem hallottank rólunk, nem is tudják hogy inkább évet ismétlek (nem mentem be vizsgázni) vagyis nekem 1 hét múlva ballagnom kéne 8.-ból. Mit fognak szólni hogy beállítunk így? Nem hívtuk őket, nem kértünk időpontot, nem várnak. Anya szerint én vagyok a hibás mert nem mentem be. Kórházba voltam hogy mentem volna be??
Tudom hogy biztos nem fognak minket megdicsérni de ha más a véleményem mint anyának én vagyok a hibás
Ezért is félek bemenni
Orvosi utasitásra de szeptembertől ujra mehetek
Amugy mèg mindig nem voltunk bent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!