Mit fognak szólni a tanárok hozzá ha nekem piros hajam van, bakancsban járok, terepszinű nadrágban és Nagymagyarországos pólót hordok, megtilthatják nekem? Vagy nem érdekli őket? Nem egyházi suliba megyek hanem egy szakközép és szakmunkás iskolába.
Hát, néha a pólót cseréld le..
És igen, beleszólhatnak :)
Nekem 3x volt elbeszélgetésem az igazgatóval, 2 intő, illetve a végén annyit mondott, hogy a következő alkalommal ki is rúg..
Tarajba volt állítva a hajam..bár, lehet közrejátszik az, hogy órán csináltuk..de fene tudja.
4# Ja mekkora nacionalista aki nagymagyarországos pólót hord! (facepalm)
Attól függ többi diák milyen. Ha valaki van még hasonlóan kirívó frizura, ruha akkor téged sem fognak jobban megszólni mint őt, viszont nem fogják engedni, hogy te elkezd ezt a stílust behozni az iskolába.
Amúgy a hungaristák nem szeretik a punkokat szóval ennyi erővel lehetne rajtad nagy aranylánc vagy zsidócsillagos póló. Én gimibe járok, de úgy tudom szakközépbe és szakiskolába sokkal elnézőbbek, úgyhogy egy próbát megér. (Egyedül hajadért szólhatnak meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!