Titeket mi tesz leginkább boldoggá?
Figyelt kérdés
Mi az, amitől leginkább boldogok vagytok és kiegyensúlyozottak, nyugodtak, vidámak?
Nekem ha sétálhatok, természetben lehetek vagy olyan emberek közt, akikkel önmagam lehetek :) 18/f
2015. jún. 10. 09:32
12/15 anonim válasza:
Akkor vagyok a legboldogabb, amikor túl vagyok egy nehéz időszakon, (pl. vizsgaidőszak) és végre fellélegezhetek, élvezhetem az életet, lustálkodhatok.
Az a legjobb érzés, amikor nem nyomaszt semmi, hogy most éppen valami mást kéne csinálnom.
13/15 anonim válasza:
1, Ha a munkámban valami kis sikert elérek;
2, Ha egyedül lehetek az otthonomban és azt csinálok, amit akarok;
3, Ha kerékpározhatok.
14/15 aries 2 válasza:
Természetjárás, kerti munkák, olvasás, pozitív emberek.
15/15 anonim válasza:
A gyerekeim boldogságát látni, vagy legalább hallani róla. Messzire sodort egymástól minket az élet, mindenki végzi a dolgát, és nagyon ritkán találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!