Hogy lehetne az életet boldoggá tenni?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy az egész életem csak várakozás, mindig várok valamire, amikor eljön már annyira nem is jó. Most lehet jön majd 1-2 élj a mának klisé szöveg, de igazán nem lehet a mának élni, csak maradni a körforgásban.2015. febr. 12. 03:29
2/9 anonim válasza:
Én mindig olyan dolgokat nézek vagy olvasok ilyen helyterben, amelyek cselekvésre ösztönöznek. Pl. A Titok vagy Az Iránytű című fiom (youtube-on fent van), köbyvekből pl. A határtalan siker, Sikerkalauz, Byrne Rhonda könyvei, Agykontroll stb. Az interneten is rengeteg motiváló dolgot, történetet, idézetet olvasok, amiktől felpezsfül a vérem és tenni akarok valami.
_________
Kevésbé spirituális tanácsként pedig csak azt mondhatom, hogy keress magadnak valamilyen hobbit, akár többet is.
3/9 anonim válasza:
Elnézést a helyesírás miatt, nem olvastam át, és telefonon sok hibával írok.
javítas: ilyen helyzetben, film, könyvekből, felpezsdül
4/9 anonim válasza:
nekem azt mondták hogy a boldogság az amikor akkorát x@rsz hogy létrával kell leszállni róla.
5/9 A kérdező kommentje:
A filmek, könyvek már annyira nem dobnak föl, olyan átmeneti "örömöt" okoznak. A két hobbimból, az egyik a munkám, a másikat meg ilyenkor nehéz űzni. Új hobbit találni egy kisváros elég szegényes terep sajnos. Nem is feltétlen magamra gondoltam a kérdésben, hanem úgy általánosságban.
2015. febr. 12. 12:53
6/9 anonim válasza:
barátaid vannak?...nekem az hiányzik :/ most munkám sincs jelenleg, otthon ülök de igazából az a legrosszabb, hogy nincs barátnőm akivel néha beszélgethetnék, kavézhatnánk stb.
7/9 anonim válasza:
sportolj vagy valami (a mozgás is endorfint termel)
8/9 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, sportolni vagy kondizni is szoktam. Nem vagyok depressziós, csak olyan egyhangúnak tűnik az élet. Szerintem más is így van vele, ezért írtam ki, hátha vannak jó gondolatok.
2015. febr. 13. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!