Én miért nem álmosodok el este 22-23 órára mint mások?
Mások ebben az időben már mennek lefeküdni aludni, álmosak. Facebookon meg el is köszönnek legtöbben és lemennek. Én meg ebben az időben egyáltalán nem vagyok még álmos általában, kelhetek reggel 7kor vagy 9kor, akkor se. Simán fenn bírok maradni éjjel 1ig is, csak olyankor már mindig van bennem egy érzés hogy lassan itt a hajnal aludni kéne már nagyon. Nem iszok kávét, energiaitalt, szóval nem ezek miatt van. Az életem mondjuk nem túl mozgalmas, a napjaim unalmasan, ingerszegényen telnek, de azért nem az lenne mégiscsak a normális, hogy késő este már álmos vagyok?
Többnyire 0:30 környékén nagy nehezen lefekszek aludni szinte kényszerből tudván hogy mennyi már az idő, és elalszok olyan fél óra alatt, mialatt gyakran nyomasztó érzések gyötörnek.
Esti típus vagyok, mindig az voltam. 3-4-kor feküdni elég tipikus, bár ezt nem akarom, mert hogy kelek fel reggel? De képtelen vagyok korán ágyba menni. Elég nehéz dolog ez, bizonyára összetett, pszichológiai, fizikai okok...
Fáradt és álmos reggel vagyok, este felélénkülök. Nem vagyok elég aktív, az azért kifárasztja az ember, egy egész napos kerti munka, de még túrázás is, az ott van a szeren.
Sajna van, aki ilyen. Arra még találtam esélyt, hogy olykor reggel keljek, de a korai fekvés akkor se megy.
én általában 1-2 között fekszek le, fél 6-kor kelek...informatikus vagyok és nálam pl a 22-től 2-ig munka a kedvencem amikor nem zavar meg biztosan senki...
+ hiperaktív vagyok...
de ha épp nincs munka vagy kedv simán eltudok menni aludni 21 órakor is...még akkor is ha nem vagyok álmos...
álmosnak és fáradtnak én sem érzem magam általában, sőt igazából ritkán! viszont van, hogy 3 óra van és aludnom kellene...van hogy 20 percig csak forgolódok...
én egyáltalán nem stresszelek semmin! pörgősek a napok, gyorsan mennek, soha nem unatkozom...
kevesebb alvás igényed van (lehet te is hiperaktív vagy)
de lehet, csak annyi, hogy nem fáradsz el, hisz unalmasak a napjaid ahogy írtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!