Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen mesét találjak ki a...

Milyen mesét találjak ki a szüleimnek 2hónapra?

Figyelt kérdés

A szüleim kétszínű, irigy, alkoholista alakok és semmit nem lehet velük megbeszélni, nyári szünetben tesómhoz akarok költözni hogy ott dolgozhassak mert mi felénk nincs hosszú távú munka amit egész nyáron csinálhatnék és tegyük hozzá szinte alig fizet valamit.És belölűk is elegem van már.

Apám három éve tesómhoz akart költözni, de tesóm azt mondta hogy ne menjen oda, mert tudja milyen ő. És ha apám megtudná hogy tesómhoz mentem lakni akkor irigy lenne és tönkre tenne mindent.

Nagykorú vagyok egyébként de folyamatosan számon kér apám ha későn megyek haza, hol jártam stb. És nagyon elegem van már belőlük.

Tavaly is menni akartam már, csak akkor nem voltam ennyire bátor mint most.

20/F

2015. jún. 6. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"legjobb lenne ha meghalnának"

Ezt most szívd vissza, mert ez egy undorító kijelentés volt. Akármilyenek is a szüleid, a SZÜLEID! Ha pedig ennyire nem tiszteled őket, és a halálukat kívánod, akkor nem értem a dedós nyavalygásod egy xaros költözés miatt!

2015. jún. 6. 20:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy tanulok még, jövőre végzek. Vannak terveim a jövőre nézve, egyetemre akarnám menni de túl hülye vagyok jelenleg hozzá. Nem tudok helyesen írni, nem tudok fogalmazni, matekot se vágom szóval most vagy egyszerű munkás leszek mint a tesóm és oda költöznék hozzá. És talán 10-20év múlva megbánnám vagy valahogy erőt merítek és elkezdek mindent elölről.
2015. jún. 6. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
És nem bírsz ki még 1 évet? Már csak 1 év, és mehetsz szabadon, szakmával (?) a kezedben. Vissza se kéne fordulnod,és végre elkezdheted az örökké tartó önálló életed! De ez így nem jó, hogy kamuzol, úgyis kiderül, és azzal bszogatnak majd 1 évig. De Te tudod. Csak nehéz bármit is hazudni, mert ahogy mondod nem engednek sehova. Tehát hiába mondanál ismerőst,havert, barátnőt.. A munka sem jó, mert akkor követelnék a pénzt! De most olvasom... ugye a sulidat nem akarod otthagyni az utolsó évben?
2015. jún. 6. 20:19
 14/14 A kérdező kommentje:

11-es Figyelj csak! fogalmad sincs miken mentem át miattuk, hányszor aláztak, vertek meg miattuk az osztálytársaim.

zárkózott lettem és ez volt a fő gond ami máig kihat az életemre, és most ezen az éven egyre szabadabb vagyok végre le merek ülni az utcára a padra, be merek menni ruhákat nézni egy ruha boltba és kerdezni merek idegeneket hs esetleg eltévedem....

eddig ezek nem mentek

tudod hányszor öleltek vagy mondták azt a szüleim rám hogy szeretnek és büszkék rám?

egyszer se?

Tudod hány barátom lett az évek folyamán ?

1

Általános éveim úgy teltek hogy azt képzeltem be magamnak hogy meg fogok halni 8-dik végére...

mind az anyám agyszüleményei miatt...

egyszerűen gyűlölöm őket, bármennyire jó dolgom is van itthon

tavaly kaptam életem első felnőtt biciklijét A SZOMSZÉDTÓL amin végre nem kell görnyedni, apám ezt is el akarta adni...

szóval ezek után ne mondja meg nekem senki a frankót csak ha átélte mindazt amit én..

2015. jún. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!