Milyen mesét találjak ki a szüleimnek 2hónapra?
A szüleim kétszínű, irigy, alkoholista alakok és semmit nem lehet velük megbeszélni, nyári szünetben tesómhoz akarok költözni hogy ott dolgozhassak mert mi felénk nincs hosszú távú munka amit egész nyáron csinálhatnék és tegyük hozzá szinte alig fizet valamit.És belölűk is elegem van már.
Apám három éve tesómhoz akart költözni, de tesóm azt mondta hogy ne menjen oda, mert tudja milyen ő. És ha apám megtudná hogy tesómhoz mentem lakni akkor irigy lenne és tönkre tenne mindent.
Nagykorú vagyok egyébként de folyamatosan számon kér apám ha későn megyek haza, hol jártam stb. És nagyon elegem van már belőlük.
Tavaly is menni akartam már, csak akkor nem voltam ennyire bátor mint most.
20/F
3: Sajnos nem értem a problémádat. Kit érdekel, hogy mit gondolnak. Pesten nem tudnál tanulni, hogy ne kelljen otthon laknod?
Egyébként az alkeszok olyanok, hogy minden szart kiderítenek, mert sok a szabadidejük. Lehet, hogy te előállsz egy jó mesével, de két hét múlva már úgyis tudni fogják a valóságot és ugyanott leszel. Én azt csinálnám, amit leírtam az első válaszomban, a szüleimre meg magasról szarnék.
Nem mondom meg!
szóval tisztázzuk szüleimel élek sajnos
Anyám az év 275napjában fogyaszt alkoholt és ilyenkor én vagyok a bűnbak a xar g-ci, a bátyádhoz mentél dolgozni mert itt nem találtál munkát... és egész nap ordít még aludni se tudok. Apám meg egy nyámnyila alak sose ki mellettem
Tesóm meg magát allig bírja eltartani nemhogy még én élősködjek a nyakán....
"a bátyádhoz mentél dolgozni mert itt nem találtál munkát..."
Igen... és? 2 hónap múlva hazamennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!