Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hölgyek. Tényleg akkor kezdite...

Hölgyek. Tényleg akkor kezditek el birizgálni, csavargatni a hajatokat, ha tetszik egy férfi? Ez ilyen tudat alatti?

Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 23:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Figyled meg jobban! Ha harapdálja, nyalogatja az ajkát is közben, esetleg játszik a pohár/üveg olalán az ujjaival (általában fel-le mozgás), nem veszi le a szemét a férfiról, akkor is őt nézi, ha nem ő beszél, akkor is nevet rajta, ha semmi vicceset nem mondott, csillog a szeme, nem csak csavarja, de igazgatja a haját, hogy jól álljon, kimászkál ellenőrizni a sminkjét, nézi a saját dekoltázsát, hogy jól mutat-e, stb. És ha tetszik neki valaki, agy ő vágyik egy visszajelzésre, még akkor sincs nagy baj. :) Amúgy van egy barátom, aki anno az egyetemen vizsgaidőszakban végig csavargatta a haját, míg tanult, de annyira, hogy vizsgaidőszak végére totál kikopott neki az a tincs.
2015. jún. 6. 00:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor én rettentően tetszeni akarok a monitornak, mert most is csavargatom a hajam :D
2015. jún. 6. 00:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem, kivéve, ha pillog rád közben, az meg tudatos birizgálgatás..a városi lgrnda miatt

Az emebr zavarában, pótcselekvésként csavargatja a haját(férfiak is, ha van akkora hajuk)

Ez a zavar nem csak abból fakadhat, hogy tetszik neki valaki

( speciel, ha elmegyek emberek előtt és tudom hogy akaratlanul néznek, akkor mi dig megigazítom a hajam, megtúrom, hátrarakom megcsavarom, ha ki van engedve..

Tudod, hogy zavarombam teszem, és már a felénél tart a mozdulatom amikor tudatossá válik..

Tegát nem, nem jelenti feltétlenül ezt, de igen sokszor tudatalatti

2015. jún. 6. 06:43
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Idegesség. A nők szinte mindíg idegesek , zavartak , kényszer cselekvésbe szenvednek. De ez nem annyira zavaró mint ha hozzá fognak beszélni , mindegy hogy mit csak BESZÉLNI akarnak. Ha semmi értelme akkor is beszélni akarnak. Ez már a tini korba is meg van. Ha két csitri hozzá fog valamit " beszélni " , rögtön utána ideges vihorászás követi.
2015. jún. 6. 07:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, ne csak erre figyelj. Egy gesztus nem gesztus, komplexen kell nézni. Én pl. akkor is szoktam, ha viszket a fejem, vagy ha nagyon leizzadtam, és kicsit beletúrok, ismertem olyat, akinek rossz szokása volt, hogy rágta a haja végét, már fel se tűnt neki, vagy egyszerűen csak útban van, pl. ebédnél, lehet kellemetlen szituáció jele is, amikor az ember valamit akar csinálni a kezével.

Azt kell megfigyelni, milyen más gesztusok vannak mellé. Pl. keresztbe tett kar, elzárkózás jele lehet, az izzadtságot észre lehet venni, akkor az ember arca is fénylik. stb...

2015. jún. 6. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!