Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen rendszer a Mailboxtrue....

Calmopirin kérdése:

Milyen rendszer a Mailboxtrue.com? Miert nem kapcsolhato?

Figyelt kérdés
Az orosz baratnommel ezen keresztul tartottuk a kapcsolatot most visszadobja az uzenetet,es egy automatikus uzenet jelentkezik,de ez megy nyolc napja.Ez most mit jelent?Vegleg beszart az egesz vagy csak atmeneti uzemzavar?Mi történik ilyenkor az uzenetekkel? Lehetseges hogy vegleg megszuntettek? Ha valaki ert az ilyen rendszerekhez halas lennek ha segitseget nyujtana.

2015. jún. 5. 20:11
1 2
 11/12 EtteleNo1 válasza:

Üdv atti65,

NE hidd el egy szavát sem, szélhámos. MÉG nem kért pénzt, de majd fog. Akivel levelezel, nem az a lány, akit a fényképeken látsz, hanem egy manus! Kiterjedt kapcsolataim révén sikerült ezt megtudni, ugyanis én is kaptam levelet "Ekateriná"tól, már az első is gyanús volt, akkor mozgósítottam a kapcsolataimat. Kb. az 5., vagy 6. levelében kért pénzt, előbb 3000 eurót, majd 360 is elég lett volna neki. Javaslatom: írd meg neki, hogy máris indulsz hozzá, viszel neki pénzt, és minden szépet, soha többé nem ír neked. Szia

2015. júl. 9. 11:37
 12/12 Csicsky ***** válasza:

Itt a válasz a kérdésre:

[link]

2015. aug. 29. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!