Csak átfutottam őket, de nem értek egyet vele. Oké, hogy adjon biztonságot a pasi, de nemtől függetlenül mindenki inkább olyan embert választana, aki dolgozik és megbízható, mint mondjuk egy olyan embert akinek hol van munkája-hol nincs, és azt is mondjuk elkártyázza...
Na de ezért nem ásnék elő egy külföldit. A gondolatmenetet se értem, ha ideköltözik a külföldi se fog jobban keresni, ha kiköltözöl meg kell tanulni a nyelvet, beleszokni a kultúrába, megszokni az időjárást. Ezt se vállalná be bárki, csak azért, hogy egy héten többet tudjatok eljárni éttermekbe... Meg mi az, hogy az ország GDP-je alapján keresel magadnak párt???:D
És akkor azt meg se említem, hogy nem is kell mindenkit eltartani, csak ha én is eljárok 8 órában dolgozni a páromnak se legyen luxus kivenni a részét a házimunkában.
Mellé mindkét cikk gyakorlatilag csak a nőkre tereli a felelősséget, de ez a kisebb gond, hanem sokat akar mondani a cikk és a végén nem mond igazán semmi.
"Valahogy a nő értékmérője még mindig nem önmaga, hanem a párkapcsolata sikeressége."
Egyáltalán nem értek egyet ezzel, de nyilván attól függ, hogy milyen szociális körökben mozog az ember...
A cikk úgy kezdődik, hogy a nők milyen válogatósak, és úgy végződik, hogy mégis mindegy mi, csak legyen valami és bárki megfelel nekik. Ez a kettő nem üti egymást?
Én sem értem.
Miért nem lehet egyszerre párkapcsolatban élni és karriert építeni? Nevetséges...
Nem gondolnám, hogy Magyarországon arányában több szebb nő van mint az USAba.
Thaiföldön még könnyebben kaphatók a lányok...
Végül is minden ember hatással van rád, szóval az nem rossz dolog ha a barátnőd formálni akar belőled valakit, amíg nem az eddigi személyed szöges ellentétét. Nem tartom negatívumnak, ha rávesz, hogy sportosabb legyél vagy bizonyos témakörökben bővítsd tudásod.
A férfiasat nem nagyon értem. A társadalomban mindenkinek megvan a vele egy igényszintű, IQ szintű és viselkedésű párja. Nyilván a buta és igénytelen nő nem kapja meg a jó pasit, ahogy a buta igénytelen férfi sem a jó nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!