A fémkereső minden egyes használatakor külön kell engedélyt kérni a területekre?
Idézem a fémkereső fórum egyik idevágó hozzászólását:
"Amikor a járási hivatallal beszélgettem, nagyon korrekt volt az emberke, azt mondta, ha megvan a gazda hozzájárulása és nincs rajta védett hely, akkor nincs akadálya az engedélynek, de helyben és időben "behatárolható" legyen a kérelem, azért, hogy "ellenőrizhető" legyen a tevékenység.
Magyarán azért hozták a jogszabályt, hogy ellenőrizhessenek, én is mondtam neki, hogy mi van, ha egy hónapra kérem, azt mondta valszeg elutasítanak, mert nem tudják mikor megyek ki. Arra a felvetésre, ha pl. szombat reggel 8-tól este 8-ig, x helyre, vasárnap reggel 8-tól este 8-ig y helyre kérem, azt mondta így lehet, több helyet is megjelölhetek, de nem több km-re egymástól, szintén az ellenőrzés miatt."
Azigen akkor nagyon komoly szabályokat szabtak ki rá sajnos :/ .
Köszönöm a választ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!