Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire csalás a...

Szerintetek mennyire csalás a forgalmas tereken "rákos gyerekeknek" pénzt gyűjtögető emberek akciója?

Figyelt kérdés
Keleti, Nyugati, Blaha, tele van (általában kisebbségi kinézetű) emberekkel, akik pénzt gyűjtenek, mondván a rákos embereknek segítenek. Mennyire lehet hinni az ilyen pénzt gyűjtőknek?

2015. jún. 1. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtt, amíg Bp-en voltam egyetemista, én is ugyanazt csináltam ilyen esetekben, mint amit a 6. hozzászóló írt.

Számlaszámot soha nem kaptam (illetve egy esetben igen, de ők nem "daganatos gyerekek kezelésére") gyűjtöttek.

2015. jún. 1. 02:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik hiteles, annál is a költségek nagy része elmegy adminisztrációra (pl. a gyűjtögetős diák fizetésére). Ha tényleg a gyerekeket akarod támogatni, akkor számlaszámra kell küldeni.
2015. jún. 1. 02:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem semennyire. A legtöbbjük amúgy is elég proli ember (igénytelenül vannak felöltözve, beszélni nem tudnak, parasztok), ilyet igényes nonprofit szervezet meg nem engedne meg magának. Pl. volt olyan, hogy mondtam neki, nem érek rá, aztán utánam ordibált, hogy "Szaladjá' el, b....meg, te kis k...va"... épeszű alapítvány ilyen embereket nem alkalmaz, mert ilyeneknek kevesen adnának pénzt.
2015. jún. 1. 02:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
En is szamlaszamot szoktam kerni. Egyszer kaptam is. Rakerestem az alapitvany nevere, egy talalat volt, ami arra utalt, hogy valoban van ilyen alapitvany, de semmilyen reszlet nem derult ki. Termeszetesen nem kaptak tolem semmit.
2015. jún. 1. 05:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer az egyik ilyen kéregető még hátba! is vágott! :-)
2015. jún. 1. 06:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Csak a Krisnásoknak adok.
2015. jún. 1. 12:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, szerintem sem. Pl. azért, mert rendszerint olyanokat is lekapcsolnak, akin látszódik, hogy van valami betegsége (pl.: mozgássérült), tehát akinek alapból pluszköltsége van az élethelyzetéből adódóan.
2015. jún. 1. 21:32
 18/18 anonim válasza:

Csalás...?

De azért...

1. Pofátlanság

2. Ki veszi be?

2016. szept. 22. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!