Szerintetek kedvel?
Sziasztok :)
Szeretnek egy kis segitseget kerni. 17 eves lany vagyok, van egy srác, aki nagyon tetszik (23) Nagyon szeretnem, ha tobb is lenne koztunk, mint baratsag, de fogalmam sincs, o mit gondol rolam.
Par napja elmentunk setalni, es 3 orat beszelgettunk, es egyszer atolelt, meg atkarolt. Beszelgetes kozben megkerdezte, hogy tetszik e nekem valaki, amire mondtam, hogy igen. De utana semmi. Aztan megkerdezte, hogy jol ereztem e magam, es van e kedvem megint talalkozni majd, de azota nem irt.
Szoval fogalmam sincs mi van :/
Miert hinne azt? Csak annyit mondtam, hogy van valaki aki tetszik, aztan o elkezdett meselni.
Meg amugy ra szoktam irni en is :)
*Csak annyit mondtam, hogy van valaki aki tetszik
Ennyi pont elég, hogy egy értelmes ember azonnal hátraarcot csináljon. Mert tudja, ha ő lett volna az akiről beszélsz, elneveted magad, és rögtön korrigálod, hogy még véletlenül se értse a másik félre.
Leirom,hogy hogy volt :)
Ultunk a padon, es noveremrol, meg a baratjarol beszeltunk
Ö: -Na és neked? Valaki most tetszik?
En:- ohm. Igen, azt hiszem. *közben a telefontokomat piszkaltam*
Ö: Latom zavarban vagy. *és kicsit meglokte a vallamat*
Írd meg neki, hogy szívesen megennél egy fagylaltot, de nem akarod, hogy szinglinek nézzenek, mert valaki rögtön rád akaszkodik. Szóval, ha ráér, esetleg elkísérhetne.
(Rá fog érni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!