Most hivatalosan is buta vagyok?
Ozmium42
Te egy paradox világból jöttél, ahol még nem létezett a második oldal, csak az általad beírtak után keletkezett, és így ezt a logikát követve keletkezett a harmadik is. Ilyen egyszerű!
Kérdező, mért egy online teszt-ben bízil meg?
Ez hasonló, mint azok a tesztek amik facebook-on vannak kint.
Hogy ki voltál előző életedben stb.
És persze ha ugyanúgy töltöd ki a tesztet, akkor is más választ ad.
Ne adj az ilyen ostobaságokra.
elemental4
Nem értek az ilyen tesztekhez, de igazából számomra nem is olyan életbevágóan fontos, csupán érdekelt az átlagom. Bevallom egy kicsit adok rá, és elfogadtam a 70-es átlagomat. Majd megpróbálok fejlődni. Nekem nincs nagy egóm, én megelégednék a # 19-es felhasználó átlagával is. :D
Kedves kérdező!
Attól, hogy az ilyen internetes f***sagokban ( mar elnézést) hiszel nem lesz tevylegesen annyi az IQ-d.
Nem kell mindent elhinni amit a net ír.
Próbáld ki, hogy leírod egy lapra, hogy hol mit válaszoltál es töltsd ki UGYANÚGY meg1x a tesztet es mást fog kiadni :D
Es ha elhiszed, hogy buta vagy az leszel es az is maradsz addig amíg nem változik meg a hozzaallasod.
Ha igazi IQ tesztet akarsz kitölteni akkor azt orvosnál ( talan pszichológusnal, legalbbis en erről tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!