Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek a...

Csak engem idegesítenek a hasonló rövidítések mint például a: Vok, pill, pls, vgy. És a többi?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de ki nem állhatom az ilyesfajta rövidítéseket. Van más is aki így van ezzel, vagy velem van baj? :D

2015. máj. 14. 21:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azért írtam le, mert a válaszaidból nem vettem észre, hogy utaltál volna arra, hogy tudod mit jelent, de tévedtem. Kérlek, légy toleráns. :D
2015. máj. 14. 22:45
 22/31 piriiiii ***** válasza:

Öm... köszi ezt a hatalmas bókot...

Mely válaszaimra gondolsz egyébként? :D

Szerintem félreértés forog fenn.

2015. máj. 14. 22:52
 23/31 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem is idegesítőek, bár valószínű, hogy ezeket a fiatalok csak bizonyos kommunikációs színtereken használják, tehát cseten. Nem hiszem, hogy ha szóban beszélnek, akkor a "vagyok"-ot úgy mondják, hogy "vok". Ez csak írásbeli sajátosság, így igazából nincs jelentősége, csak annyi a funkciója, hogy gyorsabban, minél kevesebb karakterrel írjanak.

Előbb-utóbb kinövik ezt sztem :D

2015. máj. 14. 22:54
 24/31 anonim ***** válasza:
Vok az kifejezetten irritáló, a pls és a pill azzal nincs bajom. De még sok egyéb van ami irritál.
2015. máj. 14. 23:04
 25/31 A kérdező kommentje:

piriiiii, a

"Tévedsz.

Vagy pedig nem beszélsz valami sokat a fiatalabb generációval.

Vagy pedig én beszélek kulturált emberekkel."

válaszodon ejthettem félreértést, mert nem gondoltam bele, hogy a fiatalok között létezik olyan, aki kulturált és nem használ ilyen ostoba rövidítéseket. Még egyszer elnézésed kérem. :)

2015. máj. 14. 23:12
 26/31 A kérdező kommentje:

23-as, valószínű, hogy előbb-utóbb kinövik. Bár, sok olyat látok, akik 20-23 évesen is használnak feleslegesen rövidítéseket.

24-es, engem is a "vok" irritál a legjobban. :D

2015. máj. 14. 23:14
 27/31 piriiiii ***** válasza:

Elnézem. És jó, ha tudod, hogy léteznek olyan fiatalok, akik értelmesek, meg tudják fogalmazni, amit bennük van és még az ötleteik is eredetiek. :)

Nincs minden veszve.

2015. máj. 14. 23:17
 28/31 A kérdező kommentje:
Remélem ezek az egyéniségek egyre többen lesznek. :)
2015. máj. 14. 23:21
 29/31 piriiiii ***** válasza:
Hát, én is...
2015. máj. 14. 23:22
 30/31 anonim ***** válasza:
Pedig pont egyre kevesebben. Akik már 8-10 éves koruktól f#szbúkon nőnek fel, azoktól nehezen elvárható, hogy ne használjanak ilyen rövidítéseket. Már észre sem veszik.
2015. máj. 15. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!