Normális, hogy így érzek, hogy ennyire felkavart?
Figyelt kérdés
Pár éve volt egy srác akivel jóban voltunk. Ő egy idő után többet akart, én finoman visszautasítottam. Nem fogta fel, kiabált velem, zsarolt, fenyegetett. Végül abbahagyta. Már 2 éve nem is láttam, de ma megkeresett egy lány. Vele kezdett járni miután végre leszállt rólam. Pár hónapja a lány dobta ésmár mással van. Viszont a srác zaklatta, fenyegette, pont úgy mint engem. Sőt a hétvégén megverte a barátját a nyílt utcán.
Ez újra felidézte bennem a rossz emlékeket, hogy a végén én is mennyire féltem tőle. Normális ez? Hogy még mindig félek tőle? Pedig engem fizikailag sose bántott. De nagyon agresszív volt.
2015. máj. 13. 21:12
1/2 anonim válasza:
Természetes dolog, hogy a félelem még mindig benned van, ez tudatalatt benned is lesz, de nem kell vele foglalkozni, amíg téged nem keres.:)
2/2 anonim válasza:
persze, normális
az mindegy, hogy az erőszak verbális vagy nonverbális, akkor is nyomot hagy az emberben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!