Más is érzi úgy, hogy nincs kedve élni, de meghalni sem akar?
Figyelt kérdés
Egy nagy csődtömegnek érzem magam.
A továbbtanulás szélén állok, de elrontottam az érettségimet, valószínűleg nem vesznek fel sehova. De valójában nincs is kedvem továbbtanulni, céltalan és lusta vagyok. Évekig reménykedtem, hogy sikerül olyan hivatást találnom, amit szívesen végeznék, de még mindig ott tartok, hogy nem tudnék válaszolni a 'mi leszel, ha nagy leszel?' című untig ismételt kérdésre. Pedig már felnőttem...
Tehát fogalmam sincs, mit kezdjek a jövőmmel, ha elmegyek dolgozni, akkor is miért dolgozok majd? Azért, hogy ne haljak éhen. Semmi örömöm nincs az életben, az egész egy nap szenvedés és kilátástalanság, aminek semmi értelme.
2015. máj. 11. 21:07
1/4 anonim válasza:
Sokszor én is rossz passzban vagyok. De szerintem mindenki van így ezzel néha. Idővel megszűnhet. :)
2/4 anonim válasza:
Még fiatal vagy, bőven lesz lehetőséged afelé menni, amit csinálni szeretnél. Felkéne ismerni, hogy mi érdekel valójában, akár szerinted hétköznapi dolog vagy amit csak hobbiból csinálsz, de szereted, és arra a területre ráfeküdni.
3/4 anonim válasza:
Na én is pont így érzek. Az a b**i érettségi... :(
4/4 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok én is 22 évesen, Mióta novemberbe beöltöötem a 22-t, azóta igy vagyok,, Nem lett jó az érettségim, nem tudok továbbtanulni, kresztfélév önköltségesre se vettek fel februárban, okj-ra nincs pénzem elmultam már 21 azért. És fizetősek meg nem érnek semmit. fél éve itthon vagyok, munkám sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!