Erre a testalkatra születni kell?
#8 Ostoba, mert nem az tetszik, ami neked? Tedd félre a törékeny egód és takarodj, ha képtelen vagy a kérdésemre választ adni.
Koaxk Ábel, az anorexia egy betegség. Ha kussoltál volna, bölcs maradtál volna.
Amit a nyolcasnak írtam, rád is érvényes. A kérdésre válaszolj.
#10 Kösz az infót.
"Koaxk Ábel, az anorexia egy betegség. Ha kussoltál volna, bölcs maradtál volna.
Amit a nyolcasnak írtam, rád is érvényes. A kérdésre válaszolj."
Mert te ezzel a válasszal rettentően bölcs vagy.
Aki ilyen kérdést feltesz, az szerintem ne próbáljon elmebajnokságot vívni. :D
# 11
A stílusodból látszik, hogy ostoba vagy:)
mondjuk nem tudom tényleg mitől lenne ostoba a kérdező mert neki ez a testalkat a szimpatikus nem a másik által linkelt...szerintem itt te vagy az ostoba, mivel még magával a szó jelentésével "ostoba" sem vagy tisztában :)
na de mit várjunk attól akinek egy emberi lény csak "tuti bringa"..lehetsz vagy 12 éves :D agyilag tuti
kérdező amúgy igen, genetika. aki eleve vékonyabb nehezen lesz töltött galamb, aki meg testesebb nehezen lesz csont sovány...
# 16
Írtam, hogy a reakciója és lekezelő stílusa miatt látszik, hogy az. Tipikus öntelt kis ostoba lány.
Itt szimplán arról van szó, hogy a 72%-os képtelen felfogni, hogy nem etalon. Én meg voltam olyan "kis gci", hogy ráléptem a tyúkszemére.
Most is épp a nagy megaszondást gyakorolja.
Hajrá, egyébként. Talán majd egyszer veszem a fáradtságot és mérges leszek, csakhogy jobban érezd magad.
# 18
Szar helyzet, ha már alapjáraton is ezen a menzeszező 3,84csa stíluson nyomod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!