Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Erre a testalkatra születni kell?

Erre a testalkatra születni kell?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy le lehet fogyni így?

2015. máj. 10. 14:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#8 Ostoba, mert nem az tetszik, ami neked? Tedd félre a törékeny egód és takarodj, ha képtelen vagy a kérdésemre választ adni.

Koaxk Ábel, az anorexia egy betegség. Ha kussoltál volna, bölcs maradtál volna.

Amit a nyolcasnak írtam, rád is érvényes. A kérdésre válaszolj.

#10 Kösz az infót.

2015. máj. 10. 18:02
 12/20 Koaxk Ábel ***** válasza:
40%

"Koaxk Ábel, az anorexia egy betegség. Ha kussoltál volna, bölcs maradtál volna.

Amit a nyolcasnak írtam, rád is érvényes. A kérdésre válaszolj."

Mert te ezzel a válasszal rettentően bölcs vagy.

Aki ilyen kérdést feltesz, az szerintem ne próbáljon elmebajnokságot vívni. :D

2015. máj. 10. 19:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Részben örökletes. Pl. ha megnézed, neki szép, nőies csípője van. Akinek nem ilyen a csontozata, az ha lefogy, akkor sem lesz élesen elkülöníthető dereka a csípőjétől, hanem olyan "egybederék" marad. Magyarán olyan sportosabb, erősebb csontú alkat. Ő szerencsés, mert alapjáraton finom, törékeny. Persze egy más alkatú is lehet szép soványan, de egészen máshogy.
2015. máj. 10. 19:39
 14/20 anonim ***** válasza:

# 11

A stílusodból látszik, hogy ostoba vagy:)

2015. máj. 10. 21:08
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 Nicsak, ki beszél.
2015. máj. 11. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:

mondjuk nem tudom tényleg mitől lenne ostoba a kérdező mert neki ez a testalkat a szimpatikus nem a másik által linkelt...szerintem itt te vagy az ostoba, mivel még magával a szó jelentésével "ostoba" sem vagy tisztában :)

na de mit várjunk attól akinek egy emberi lény csak "tuti bringa"..lehetsz vagy 12 éves :D agyilag tuti

kérdező amúgy igen, genetika. aki eleve vékonyabb nehezen lesz töltött galamb, aki meg testesebb nehezen lesz csont sovány...

2015. máj. 13. 14:10
 17/20 anonim ***** válasza:

# 16

Írtam, hogy a reakciója és lekezelő stílusa miatt látszik, hogy az. Tipikus öntelt kis ostoba lány.

2015. máj. 13. 14:50
 18/20 A kérdező kommentje:

Itt szimplán arról van szó, hogy a 72%-os képtelen felfogni, hogy nem etalon. Én meg voltam olyan "kis gci", hogy ráléptem a tyúkszemére.

Most is épp a nagy megaszondást gyakorolja.

Hajrá, egyébként. Talán majd egyszer veszem a fáradtságot és mérges leszek, csakhogy jobban érezd magad.

2015. máj. 13. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:

# 18

Szar helyzet, ha már alapjáraton is ezen a menzeszező 3,84csa stíluson nyomod:D

2015. máj. 13. 21:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy legyen mibe belekötni, azért 8...:)
2015. máj. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!