Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen?

Csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
15/f. Most vagyok 9.-es. Visszahúzódó vagyok. Nem érzem annyira jól magam társaságban és nagyon rossz, hogy nincs egy barátom se, ez az egyik probléma. A másik, hogy minden velem egykorúnak a cigi, a pia meg ezek a cuccok a fontosak. Volt osztálytársam akivel jóban voltunk, sok mindent csináltunk. Nem akartam, hogy barátok legyünk, mert nekem ő már nem szimpi. Büszkén mondja, hogy jajj de jó volt részegnek lenni. Általában kritizál, gazdag, közbe mondogatja, hogy neki az a cucc nem jó és megveszi belőle a 20.-at. Megváltozott. Oké, hogy az ember változik, de akkor is. Ugy érzem magam, hogy én teljesen más vagyok mint a többiek. 100 gondolat van a fejemben, egyszerre akarok megoldást találni Mindenre. Ezekre meg más egyéb dolgokra is. De vam egyáltalán olyan velem egykorú, aki máshogy lát mindent?

2015. máj. 9. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
de cuki, a lányok rögtön írnak,azt hiszik hogy itt összeszedhetnek valakit :DDDDDDDD igen,le lehet pontozni
2015. máj. 11. 19:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát... Nekem már az a lényeg, hogy írjon valaki ide.

Csak azt nem tudom, hogy mi lesz velem, ha kilépek innen és el kezdek élni. Lesz valami barátom.

De lehet, hogy arra kell koncentráljak, hogy mit szeretnék elérni.

Nem sok mindent szoktam csinálni és így nehéz gondolkodni, hogy mi lenne később jó nekem. Barátokkal nem tudok akkor foglalkozni, helyette akkor a tanulásra kellene figyelni. Köszi a válaszokat! :)

2015. máj. 12. 08:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!