Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is van úgy, hogy nem...

Más is van úgy, hogy nem szereti a csokit?

Figyelt kérdés
Én nem tudom elképzelni, hogy valaki hogyan tud megenni 3 tábla csokit egymás után, vagy 1 doboz nutellát. Én 1 kocka csokit eszek és elég is volt 1 hónapra. A nutellából még egy ujjnyi is sok, azt utálom.
2015. máj. 5. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
igen. nagymamám is ilyen volt.
2015. máj. 5. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Régen én is szerettem sok csokit enni. Most viszont már túl töménynek érzem az ízét, ezért keveset eszem belőle egyszerre. De nekem fél óra múlva jöhet egy újabb kocka, nem kell hónapokig várni. Viszont a mézet nem szeretem, az túl édes.
2015. máj. 5. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen, igen. De sajnos nem én. :D
2015. máj. 5. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Anyósom is ilyen.

Csak a sima étcsokit szereti és neki abból egy tábla egy évig elég. Az ő anyja meg még azt se szereti.

2015. máj. 5. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Ismerek valakit aki egyáltalán nem szereti a csokit, én meg csak nagyon választékos vagyok ez ügyben :D
2015. máj. 5. 19:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor kijelenthetem, hogy nem vagyok egyedül .:)
2015. máj. 5. 20:10
 7/8 anonim válasza:

Nagymamam is csak az etcsokit szereti de abbol se sokat.

Viszont en imadom *.* egy uveg nutella siman lecsuszik es egy 300 grammos milkat is megtudok enni egyben.

De sajnos nem szabad, mert 200 kilos sertes disznokent akarom magam napoztatni a Balaton parton :/

2015. máj. 5. 20:26
 8/8 anonim válasza:
*NEM 200 kilosan :D
2015. máj. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!