Mit csinálnátok ha egy ismerősötök pénzt csalt volna ki tőletek és most nem válaszolna az üzeneteitekre?
Meglátogatnám személyesen.
Ha letagadtatja magát akkor elmondanám szüleinek, barátnőjének mindenkinek hogy tartozik.
Ha erre sem lép akkor jön a "B" terv ami már egy kicsit erőszakosabb.
<5.000 Ft = megkérdezném, hogy nem felejtett-e el valamit
<7.500 Ft = megnézném, hogy jó helyre mentek-e az üzeneteim
>30.000 Ft = fejsze, zsiguli
>500.000 Ft= megkérdeznék egy harmadik személyt, hogy létező személy-e a barátom, akinek kölcsön adtam, vagy csak az ápolók adagolták túl a gyógyszereimet
kicsit más szitu a lényeg a tartozás és a felelősség alól való kibújási szándék,mert utóbbi az ami engem ki tud akasztani,mert tiszteletlenség.
nem volt könnyű előkeríteni,de felhajtottam,verésben részesítettem,aztán felmentünk a lakására ott tovább folytattam,majd házkutatást tartottam de semmi olyan dolga nem volt ami nekem kellhet-ez a része a legrosszabb az ilyenekkel,hogy nincs mit lehúzni róluk.
aztán további unszolásra elmentünk a médiába és vett hitelre egy lcd tv-t nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!