Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A frisse készített tetoválásna...

A frisse készített tetoválásnak ártani fog ha nincs fóliázva?

Figyelt kérdés
a haverom csináltatott egy tetoválást a lapockájára és hiába mondta neki aki a tetoválást csinálta hogy fóliázza csak éjszakára volt rajta a fólia, másnap elkezdte testápolóval kenegetni és most úgy néz ki mint ha jönne ki belőle a festék persze ő meg fel van háborodva, a minta egy 10 centis nonfiguratív minta volt ami frissen valóban jól nézett ki de most egyre jobban dobja ki a festéket, nem vagyok tetováló mester de én úgy tudom hogy 3 napig fóliázni kell legalább két három nap.

2015. ápr. 30. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
20 éve is foliàzták?? nem emlékszek..
2015. ápr. 30. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem fóliáztam napokig és mind szépen begyógyult. A lapockámra csináltattam legelőször, ha jól emlékszek, arra egyáltalán nem tettem fóliát. A többin is csak pár órát volt.
2015. ápr. 30. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:

én fóliát csak az első éjszakára használok, meg max másnapra. testápoló helyett viszont inkább bepanthennel kenje :)

az első héten természetesen dobja ki a tintát a bőre, főleg az első 1-2 nap a durva (ezért is fóliázom többek között :D) ilyenkor ilyen tintás lé folyik belőle. 1 hét múlva meg lehámlik, akkor is megy ki a szín belőle :)

de ha testápolóval keni, valszeg jobban kidobja a tintát a bőr.

2015. ápr. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!