Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti komolyabban veszitek...

Ti komolyabban veszitek azoknak a válaszait, akiknek ezen az oldalon magasabb pontszámuk van?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pontszamot nezem, hanem a konkret valaszt, az arra erkezett valaszokat es esetleg a valasz szazalekat, ha abszolut nem konyitok a terulethez. De amugy erdekes kerdes, en is elgondolkodtam rajta.
2015. ápr. 29. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Itt gyakran hülyeség a pontozás. Van ugyanis néhány nagyszerű ember azzal a mentalitással, hogy akinek a véleménye nem egyezik az övékkel, az idióta, fúúúúúj, pontozzuk le, máglyára vele. Hát, egészségükre. Inkább fontolóra veszem, hogy mennyi igazság lehet abban, amit az illető ír, emellett megnézem, hogy ezt mennyire értelmesen fogalmazza meg. Lehet, hogy nem azoknak a tanácsait fogom elsődlegesen figyelembe venni, akik egy mondatot sem képesek leírni minimum három helyesírási hiba nélkül. Bár valami azért gyanús, amikor az illetőnek harmincnál kevesebb százaléka van. :D

Egyébként olvastam már olyan választ, aminek a szerzője emlékeim szerint körülbelül nyolcvan százalékkal büszkélkedhetett - de olyan irgalmatlan hülyeségeket írt teljes meggyőződéssel, hogy végigolvasni sem bírtam.

2015. ápr. 29. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert kaptam már kb 30%os válaszolótól is tök normális, hasznos választ, lehet amúgy állandóan trollkodik szabadidejében és csak az én kérdésem fogta meg annyira, hogy épkézláb választ adjon.
2015. ápr. 30. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
nem a %-ot nézem hanem a választ...100%-os is írhat hülyeséget és 0%-is értelmes dolgot...
2015. ápr. 30. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Abszolút feleslegesnek tartom, főleg hogy rengetegszer nem a válasz hasznosságát nézik, hanem, hogy épp a saját véleményükhöz képest milyen a válasz. A másik részleg meg akik heccből végignegatívoznak minden választ csak úgy.
2015. máj. 1. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!