Magas, modell alkatú lányok, mit üzennétek az alacsony, ronda pasiknak, hogy ne legyen bennük kisebbségi komplexus?
Nekem nem kell üzenni semmit, bennem nincs kisebbségi komplexus.
Egészen egyszerűen én nem a testmagasságom alapján értékelem saját magamat.
A párom sem ez alapján értékel engem.
És köszönjük szépen, boldog kapcsolatban élünk.
ffi, 172 cm magassággal
Keress pénzt...sok pénzt és ne legyél sötét paraszt.
19/L
182 cm vagyok, fitnesz modell.
a párom testépítő, 197 cm.
Nos nem tudom mit kezdhetnék egy fejjel kisebb pasival.
Azt látom hogy tetszik a pasiknak ha magas egy nő, főleg ha formás is, szeretek kihívóan öltözködni, hadd csorgassák egy kicsit a nyálukat, de hát melyik nő nem szeret ilyen lenni.
Fel a fejjel, aprónép, nektek is jut valami morzsa az asztal alatt:)
A hatos remekül szemlélteti a mai fiatal magyar nők mentalitását. Csak az érték, hogy hogyan nézel ki. Minden más semmit sem ér. Egyébként szerintetek egy ilyen nőt érdekel egyáltalán egy másik ember lelke? Ő szép, mindent el tud érni a testével, semmiért nem kell megdolgoznia... az ilyen kevésbé szerencsés férfi, akinek még nem is kell rondának, vagy nagyon alacsonynak lennie, elég ha átlagos az ő szemükben pondró és nem ember, még akkor is ha ezerszer többet küzdött, és tett le az asztalra mint ő.
Az a baj, hogy a tök átlagos, sőt a rondácska lányoknál is ez a tendencia, a pasi legyen adonisz, különben nem férfi, ők viszont semmit nem tudnak cserébe adni, sem külsőre, sem belsőre.
"k viszont semmit nem tudnak cserébe adni, sem külsőre, sem belsőre."
Jah végül is csak egy fitneszmodellről van szó..:D Mi az neked mi? Bármikor tudsz te is úgy kinézni.
Meg most erre mit lehet mondani? A hasonlóan jó pasik vajon kivel állnak szóba? A semmilyen lányokkal? Ejnye bejnye ezek a mai fiatal pasik..Mennyi önzés...Jajj hajuk már. Le lett szólva az a fitness válaszoló mert magas testépítő párja van. És akkor??? Mi is legyen neki? Talán egy 170 cm-es ropi gyerek? Bocs ha túl szókimondón fejezem ki magam de ez van. Oda vissza, nő-pasi mind ezt teszi. Tán ha te férfiként ilyen adottságokkal bírnál milyen csajt választanál magadnak? Rondát mi? :D Jah...
Amúgy nem lepontozni kell azt a lányt hanem lehet utánacsinálni. :))
"ogyan nézel ki. Minden más semmit sem ér. Egyébként szerintetek egy ilyen nőt érdekel egyáltalán egy másik ember lelke? Ő szép, mindent el tud érni a testével, semmiért nem kell megdolgoznia.."
Jah mert a testépítők márcsak ilyenek egész nap pizza zabálás, meg tv aztán magától ott terem a hibátlan test...Ejh fitness lányok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!