Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz? Kibírnál mondjuk...

Mit gondolsz? Kibírnál mondjuk 1 hónapot egy ismeretlen táj erdejében egy elhagyatott házban, amit nem lehet bezárni éjszakára?

Figyelt kérdés

Semmi nincs benne, se áram, se víz (csak a közeli patakhoz tudnál lemenni), se telefon, semmi.

Kapnál érte mondjuk 10 millió Forintot, ha kibírnád. Kamerákkal rögzítenék az ott tartózkodásodat.

2015. ápr. 26. 16:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nincs benne áram, de vannak kamerák.

Fail.

2015. ápr. 26. 17:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem lehetne inkább kettesben egy pasival? Mondjuk fele összegért.
2015. ápr. 26. 17:13
 13/21 aszomszedneni válasza:

mi az , hogy nem lehet bezárni ?

ha eltorlaszolom az ér ?

2015. ápr. 26. 17:47
 14/21 anonim válasza:
Néha kifejezetten örülnék neki, ha egy időre itt hagyhatnám a sok idegesítő embert és az általuk teremtett kaotikus környezetet és a természetben kiszellőztethetném a fejemet, bár egy egész hónap kicsit sok lenne, de szerintem jól ellennék egy ilyen helyen. A kamerák zavarnának a legjobban, le takarnám őket azonnal, hisz nem volt kikötve, hogy szabad-e bántatni őket, a kamerák lencséit felhasználva pedig akár tüzet is gyújthatnék és talán egyszerű lámpát is tudnék belőlük csinálni, bár ez a típustól függ. Én mindig olyan ember voltam, aki szerette kipróbálni magát ehhez hasonló helyzetekben, nem függök se a technológiától se a többi embertől, ha kell akár ingyen is elmennék egy ilyen helyre, bár nem tudom a főnököm mit szólna hozzá, ha beállítanék hozzá és megkérném, hogy "figyu, tudnál adni egy hónap szabit, mert el szeretnék menni egy vadidegen helyre, ahol egy erdei viskóban fogok csövezni és túlélősdit fogok játszani."
2015. ápr. 26. 17:55
 15/21 anonim ***** válasza:
egyedül? :D nem
2015. ápr. 26. 19:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Hülye vagy? Még ingyen is jól ellenék ,nem hogy 10 milláért :D

Csigán,halon ,gombán ,eléldegélnék, csiholnék tüzet, mondjuk ez nem lenne egyszerű de idő az lenne rá. Az meg hogy nem zárható az ajtó ,az nem érdekelne, bár nem írtad hogy melyik országban lenne, de idehaza nincs veszélyes ragadozó állat ,szóval nincs para.

2015. ápr. 26. 20:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Persze. :)

Még jól is érezném magam.

2015. ápr. 26. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés célja? Mert ugyebár egy hónap múlva az ismeretlen táj már nem is ismeretlen; nem lehet bezárni - tehát valami félelemre utal? Állatok, rablók, netán kísértetek (Hangok a sötétben)?

Mert amúgy én odaköltöznék egy ilyen helyre, persze óvatosságból zárnám (ha nem lehet, hát szerelek fel zárat, ezen nem múlik), attól, hogy erdő, nem félnék, egy éjszakai séta a temetőben például kifejezetten megnyugtat - ha van túlvilág, aligha hiszem, hogy a holtak rosszindulatúak, ott mindig béke van.

A kamerákkal nem vagyok kibékülve.

Ismerek is ilyen erdei tanyát, ahová szoktunk lemenni egy-egy hétvégére, nincs áram, villany víz (még a térerő is ingatag), csak közeli forrás, éjjel huhognak a baglyok, nyüszögnek a pelék, arra járhatnak őzek, vaddisznók; nagyobb létszám esetén el sem férünk a házban, olyankor sátrazás van, megeshet, hogy arra ébredsz, hogy valami szimatol körülötted - reggelre majd elkotródik.

2015. ápr. 26. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Én biztos, hogy nem..Még így is tökre parázok éjszakánként, hogy nehogy valaki betörjön és megöljön vagy valami, pedig normális házban lakunk, aminek az ajtajait be lehet zárni kulcsra. Egy olyan házban, amit be se lehet zárni, nem hogy egy hónapot, de még egy éjszakát se bírnék ki. :/

17/l

2015. ápr. 26. 23:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez most olyan dolog, hogy most nem tudnám elképzelni a puha ágyamban feküdve a melegben, hogy kibírnék egy egész hónapot a dzsumbujban :D Ráadásul egyedül... De ha ilyen helyzetbe kerülnék, akkor kibírnám. Az ember ugyanis mindig az adott helyzethez alkalmazkodik. Mégis mit jelent az, hogy "nem bírom ki"? - ez mit takar? A hajamat tépem vagy felkötöm magam? Nem hiszem, hogy ezt tenném, inkább megpróbálnám túlélni, előjönnének a védekező mechanizmusok és a kreativitás. Rossz érzés lenne egyedül a félelemben, de ezt is megtanulnám kezelni. Szerintem bárki kibírná az első bepánikolás után, ha utána azt látja, hogy rá van kényszerítve, és nincs más.

Egyébként 10 millióért bevállalnám, főleg, ha könyveket is vihetek magammal, egy hónapi olvasnivalót :)

2015. ápr. 27. 03:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!