Hogyan írjak rá egy ismeretlen lányra facebookon?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nemvagyok az a tipikus szépfiú, inkább a normálisabb, visszahúzódóbb típusba tartozom.Szóval van egy lány, aki egy ideje tetszik, csak annyit tudtam róla, hogy alattam jár a gimnáziumba, mígnem talán egy héttel ezelőtt rátaláltam facebookon, mivel ajánlotta ismerősnek. Nem jelöltem be egyből, csak megörültem, hogy végre megvan, és néha-néha megnéztem adatlapját. Egy pár órával később láttam, hogy valaki visszajelölt, nem is tudtam mire gondolni, megnéztem. Ő volt az, én meg majd megőrültem, hogy véletlen bejelöltem. Igazából az a problémám, hogy nemtudom, mit írjak neki így ismeretlenül. Nemtudom egyszerűen kitalálni, mit írjak neki, soha nem csináltam még ilyet, lányokhoz is annyi közöm van, hogy néhány lány osztálytársammal szoktam beszélgetni, barátnőm nem volt még, szóval tanácstalan vagyok ebben az egészben.#ismeretlen #facebookon?
2015. ápr. 20. 20:19
2/10 A kérdező kommentje:
Az csak rosszul sülhet el így ismeretlenül.
2015. ápr. 20. 20:22
3/10 anonim válasza:
Én például ezt tettem, sajnos egy nemet kaptam, de ilyen az élet, nem veszíthetsz semmit :) [link]
4/10 anonim válasza:
talán igy:
Szia!
most komolyan. nehogy már mi mondjuk meg.! ha lesz randi, akkor id itt leszünk és fogjuk a kezed? :")
egyszerűen irj rá hogy szia hogy vagy? szoktalak látni, szimpatikus vagy, ha van kedved beszélgethetnénk.
aztán köszönsz neki uton stb. megállsz váltassz pár szót.. :)
5/10 tökmindegy... válasza:
Megnyitod az adatlapjat. Utanna a borito kep ala ki van irva a jobb oldalon hogy uzenet. Arra rakattintasz es utanna irhatod. Orulok, hogy segithettem.
6/10 A kérdező kommentje:
Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem kérdeztem volna :)
2015. ápr. 21. 16:46
7/10 anonim válasza:
Pedig ez ilyen egyszerű. Te teszed magadnak bonyolulttá.
8/10 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy nem ismerem, és így ismeretlenül csak ez a módja, hogy közeledjek hozzá, éppenséggel csak azt nemtudom, mit írjak neki, ami nem tolakodó , és nem kínos.
2015. ápr. 22. 17:07
9/10 anonim válasza:
Csak egy egyszerű "Szia, mizo?" szerintem megtenné. Csak kérlek, könyörgöm semmi "Szia cica, van gazdád?" duma! Sok sikert!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: nem vagyok suttyó, hogy ilyeneket írjak (és remélem nem él már ilyen ember a földön), én is az egyszerűre gondoltam, csak ha rákérdez mi a fenét akarok tőle, akkor nemigazán tudom mit lenne érdemes mondani.
2015. ápr. 24. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!