Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elképzelhető az, hogy azért...

Elképzelhető az, hogy azért nem kedvelnek az emberek, mert más vagyok?

Figyelt kérdés
15/F. Nincs sok barátom, igazából mondhatni, hogy csak 2 van, a többi csak haver. De az a 2 barát tényleg barát és velük nagyon jól megvagyunk már 8 éve. De rajtuk kívül nincs senki. Mindent másképp csinálok mint a többiek, mindig a sajátos logikámat használom és megtudok bizonyos dolgokat oldani amiket ők nem (nem részletezném :D) és amikor mondanám milyen logika alapján csinálom mindig csak lehülyéznek, hogy mindent csak bonyolítok, de nekem így egyszerűbb. Nem azt szeretem amit ők amit én szeretek azt ők nem. Nem hordok méregdrága ruhákat, nem cserélgetem a telefonom 3 havonta. Nem sertődöm meg semmin, ők igen. Ha valaki beszól v. cseszeget nem is figyelek oda, teszek rá. Sosem érdekelt mások véleménye (mindig ócsároltak), éltem a sajátos kis életem. Minden hülyeségben benne vagyok, sokszor én szoktam kezdeni. Mindenki kockának hív, pedig nem is vagyok az, nem szoktam sokat gépezni. Ma is elmentem biciklizni, tekertem 20 km-t a határban, többen mentünk volna, de csak 3-an voltunk, mindenki bent punnyadt a Facebook előtt lefogadom (És még én vagyok a kocka). A legjobb spanom elég népszerű mások körében, s ő azt mondta, hogy szerinte azért nem kedvelnek mert másmilyen vagyok. Ez igaz? Szerintetek változtassak vagy ne? (divattal nem nagyon foglalkozom, nincs egóm, s önbizalmam, sportolok is benne vagyok a váltócsapatban)

2015. ápr. 23. 21:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
2015. ápr. 24. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!