Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az ellenszer?

Mi az ellenszer?

Figyelt kérdés
Kiüresedett az életem azt hiszem. Nem motivál túlzottan semmi és senki. Túl vagyok egy majdnem egy éves kapcsolaton, ami annyira leépített lelkileg, hogy most csak keresem az utamat, de egyáltalán nem tudom, hogy találjam meg a régi önmagamat.Már négy hónapja nem vagyunk együtt és nem is hiányzik, egyszerűen túlzottan megváltoztatott. Amiben idáig jó voltam az is teljesen kiveszett belőlem.Vannak barátaim, de úgy érzem, hogy ebből egyedül kell kimásznom, mivel ez a saját problémám, de sajnos Ők sem képesek arra, hogy motiváljanak. Elég borúsan látok mostanság, romlanak a tanulmányi átlagaim is és amit belém ültetett még anno az exem, hogy mennyire szar vagyok, szinte minden cselekedetemre rányomja a bélyegét.Szükségem lenne valami önbizalom utántöltő gépre.
2015. ápr. 21. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Tűzz ki új célokat,csinálj olyan meglepő dolgot,amit a komfortzónádban nem tennél.

Sportolj mondjuk.

2015. ápr. 21. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Sport,új hobby, új kapcsolat...Figyelem elterelés...
2015. ápr. 21. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!