Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretethiányra mi az ellenszer?

Szeretethiányra mi az ellenszer?

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Vedd számba a saját jó tulajdonságaidat a saját hibáiddal együtt. Légy őszinte önmagadhoz!! Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy: egy kicsit jó, egy kicsit rossz, vagy éppen itt-ott lehetnél jobb is... Ezekkel együtt szeresd önmagad!

És ezek után ugyanezen az alapon szeresd az embertársaidat is! Éreztesd velük, hogy szereted őket, hogy tudod, ahogyan te magad nem vagy tökéletes, tőlük sem várod el ugyanezt.

Ha idáig eljutottál, előbb-utóbb jönnek a visszajelzések a többi embertől is: igen, ők is szeretnek téged, és olyannak szeretnek, amilyen vagy!!!

2015. febr. 25. 15:31
 2/6 A kérdező kommentje:
én szeretem magam, de hiába, ha senki sem szeret
2015. febr. 25. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
kifejted jobban picit, akár privátban?
2015. febr. 25. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kell kifejteni ezen..nekem is ugyanez a bajom,

Kérdező ma már nem elég a szeretet,mindenki tudja...nem érték,cssk annak akinek kell,de mindenkinek kell..sokan megütötték a bokájukat már a szeretettel...azért óvatosak már

Sajnos eszköz lett..amit úgy tekernek,ahogy akarnak,felhasználnak,kihasználnak...ez az egy mindenkinek van..de kapni akarja

2015. febr. 25. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Amióta 1000-el dolgozom, nincs időm, energiám ilyenekkel foglalkozni, pedig én is szeretethiányban szenvedek. Talán a munka, a teljes agyi-fizikai lefoglaltság a megoldás.
2015. febr. 25. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Senki sem írta az egyszerű választ : a szeretet.

A többi mind csak menekülés, átmeneti megoldás, pótcselekvés = munkamánia, alkalmi kapcsolatok, sorozatnézés, evés, ivás, gépezés, stb.

2015. febr. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!