Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem találom meg mi az...

Miért nem találom meg mi az életem értelme?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami kiegyensúlyozott,életunt vagyok döntésképtelen. Nem érzem magam boldognak egyáltalán.
2015. ápr. 17. 21:33
 1/8 Mr. S válasza:
keress valami hobbit
2015. ápr. 17. 21:34
 2/8 Mr. S válasza:
nem gyűrűk urásat:D
2015. ápr. 17. 21:34
 3/8 A kérdező kommentje:
XD nem érdekel semmi az a baj :( a továbbtanulás se munka se a külsőm se
2015. ápr. 17. 21:35
 4/8 Mr. S válasza:
hát olyan nincs mindenkinek van valami. sport, filmek, valaki akivel el tudsz beszélgetni (hobbi haver:D) gyufából makett építés vagy akármi
2015. ápr. 17. 21:41
 5/8 Mr. S válasza:
na kitaláltam majd dumálunk néha és meghozom a kedved az élethez:)
2015. ápr. 17. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne keresd az értelmét. Élvezd:)

Kezdj bele különböző dolgokba. Akkor is, ha most nincs kedved. Idővel majd rájössz mi az, ami tényleg érdekel.

2015. ápr. 17. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
"Ha azt hiszed, hogy már semmi nincsen ennél lejjebb még egy kicsit várj, dőlj csak hátra, nem kell tenned semmi mást."
2015. ápr. 17. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Értelemmel megtölteni sokkal egyszerűbb, mint találni neki valami értelmet. És jobb is, ha nem egy-két "lényege" van az életednek, hanem amennyit csak tudsz üzemeltetni anélkül, hogy rosszabb lenne bármi is a többlettől. És ha már értelmet adsz az életednek, adj olyat, ami valódi: nyúlj vissza a gyermekhez, aki voltál, vedd észre, hogy semmi se választ el ma se tőle igazán, és vedd elő a nézeteit, vedd sorra a vágyait! Teljesen mindegy, melyik korszakodra gondolsz, úgyis tudod, melyik önmagadat csipáztad a legjobban!
2015. ápr. 19. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!