Miért nem találom meg mi az életem értelme?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami kiegyensúlyozott,életunt vagyok döntésképtelen. Nem érzem magam boldognak egyáltalán.2015. ápr. 17. 21:33
3/8 A kérdező kommentje:
XD nem érdekel semmi az a baj :( a továbbtanulás se munka se a külsőm se
2015. ápr. 17. 21:35
4/8 Mr. S válasza:
hát olyan nincs mindenkinek van valami. sport, filmek, valaki akivel el tudsz beszélgetni (hobbi haver:D) gyufából makett építés vagy akármi
5/8 Mr. S válasza:
na kitaláltam majd dumálunk néha és meghozom a kedved az élethez:)
6/8 anonim válasza:
Ne keresd az értelmét. Élvezd:)
Kezdj bele különböző dolgokba. Akkor is, ha most nincs kedved. Idővel majd rájössz mi az, ami tényleg érdekel.
7/8 anonim válasza:
"Ha azt hiszed, hogy már semmi nincsen ennél lejjebb még egy kicsit várj, dőlj csak hátra, nem kell tenned semmi mást."
8/8 anonim válasza:
Értelemmel megtölteni sokkal egyszerűbb, mint találni neki valami értelmet. És jobb is, ha nem egy-két "lényege" van az életednek, hanem amennyit csak tudsz üzemeltetni anélkül, hogy rosszabb lenne bármi is a többlettől. És ha már értelmet adsz az életednek, adj olyat, ami valódi: nyúlj vissza a gyermekhez, aki voltál, vedd észre, hogy semmi se választ el ma se tőle igazán, és vedd elő a nézeteit, vedd sorra a vágyait! Teljesen mindegy, melyik korszakodra gondolsz, úgyis tudod, melyik önmagadat csipáztad a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!