Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tehetek?

Ilyenkor mit tehetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu az iskolaban . nagyon szeretem , ő is szeret de nem jarunk . Tegnap volt a tablofotozas. Az egyik szunetbe lementem a bararnoimmel az udvarra es odajott hozza, a fiu .. Huhh nagyon zavarba jottem eloszor meg se birtam szolalni autan megsimiotta az arcom es azt mondta ,,nyugi" ! Bararnoim meg 2esbe hagytak minket ...Aznap ugye 6 oram volt neki 5 , megvart mert nem fenykepeztkedtunk meg ke akkor .. Na megtorten a fenykepezkedes, hazakisert mert ugye nem messze lakik tolem . a kerdesem : mit tehetek hogy ne izguljak, zavarbane jojjek ???

2015. ápr. 16. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek agytok? Mert szerintem szexelnetek kellene!
2015. ápr. 16. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
En 13, o 14 ..xd szerintem meg nem :D
2015. ápr. 16. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor jó, akkor ez ilyen kis óvódás marhaság -.-
2015. ápr. 16. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Jo, oke . de nekem fontos !!! Ertelmes valszokat szeretnek !
2015. ápr. 16. 21:16
 5/5 anonim válasza:
100%

33 éves pali vagyok. Én még nem láttam olyan nőt, aki ne jönne zavarba, ha szóbaáll vele a fickó, aki után vágyakozik.

Szerintem nem tudsz mit tenni. Minél többet vagytok együtt, annál hamarabb elmúlik. Magától.

Nem baj ha látja, hogy zavarban vagy. Ebből tudja, hogy tetszik neked. Az meg nekünk csávóknak igazán tetszik, ha egy lánynak bejövünk...

Szóval nincs para, ez a természet rendje ;)

Járjatok. Jó lesz :)

Ámen.

2015. ápr. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!