Szúr a szívem, elég régóta. Nem tudok mit csinálni, és nagyon félek! Mit tehetek ilyenkor?
Körülbelül november óta jelentkezik. Akkor még nem foglalkoztam vele, mert egy nap körülbelül egyszer fordult elő. A stresszre fogtam, mert akkor buktam meg harmadjára a forgalmi vizsgán. Most viszont már március van! Februárban elég húzós hónapom volt, s két nap folyamatosan beszúrt a szívem. Mostanra a panaszok valamilyen szinten enyhültek, de naponta többször szúr. Ez olyan 2-3 mp-ig tart. Szedem a magne b6-ot, de az sem segít... (lehet többet kéne? napi 2)
Orvoshoz nem merek elmenni, a szüleimnek nem beszéltem erről.
Kiváltó oka lehet szerintem:
- Nem alszok eleget (öcsémmel egy szobában vagyok, a horkolástól megőrülök)
- Félek (komolyan, a legrosszabb dolgok játszódnak le bennem, hogy mi lesz velem, nem akarok meghalni, komolyan, már a sírás kerülget)
- Iskolai stressz (minden egyes nap, van olyan óra, amire alig merek beülni... soha nem lógtam, de most mégis ilyesmire kényszerültem)
- Borzalmas a tartásom :(
Kérlek, segítsetek! Nem akarom itt hagyni ezt a világot!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!