Hogyan 'teljesedhetnek ki'?
Figyelt kérdés
Teljesen ertektelennek erzem magam.
Nem vagyok egy fohangado szemely de sok baratom van, akiktol nap mint nap hallom hogy szep vagyok, jol tanulok, kedves, jofej, segitokesz de szerintem ezek nem ertekek hanem alap tulajdonsagok.
Alakuloban van egy kapcsolat is de nem vagyok biztos magamban. Felek hogy megbantanam a sracot. Meg hogy nem erdemel meg engem.
Valami hianyzik az eletembol, hogy ne csak elteljen. Szeretem a muveszeteket, enekelni tudok, de hangszeren jatsszani nem. Anyaek mindig azt mondjak hogy mar keso megtanulni. Egy sulyos betegseg miatt maradt ez ki regebben, azota feszelyezve erzem magam. Irni szeretek meg. Nyitottabbnak kene lennem, de nem tudom, hogyan, ha nincs bennem semmi erdekes.
16/l
2015. ápr. 12. 21:46
1/2 anonim válasza:
Ha szeretsz írni, akkor írj valamilyen történetet, ha szereted a művészeteket, próbáld ki magad benne. Mindenképp alkoss valamit, és ha lesz sikerélményed, szerintem már nem fogod annyira értéktelennek érezni magad. :) Esetleg süthetsz, vagy a ruháidat is feldobhatod valami egyedi ötlettel, barkácsolhatsz... Engem ezek fel szoktak dobni :) . Szerintem azért a hangszert is megpróbálhatod ;)
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan kezdj el hangszeren tanulni, soha nem késő...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!